Filter
Internet+televisie combikabel, 20 meter wit
Deze gecombineerde kabel is speciaal voor de doorgifte van internet (via de CAT6 netwerkkabel) en televisie (via de dunne C18 coaxkabel). Beide kabels zijn plat naast elkaar met elkaar verlijmd. De combikabel is daardoor erg eenvoudig door een standaard doorvoerbuis te trekken. Bijvoorbeeld vanuit de meterkast naar de woonkamer, slaapkamer of zolder.  Om de coaxkabel op een splitter of versterker te monteren adviseren wij de HQ F-male connector. Voor de CAT6 netwerkkabel adviseren wij de snap-on RJ45 connector. Beide connectoren zijn zonder speciaal gereedschap zelf te monteren. En lukt het niet direct? Geen probleem, de speciale 'doe-het-zelf' aansluitingen zijn heel vaak opnieuw te gebruiken! Wil je de kabel op een wandcontactdoos monteren? Gebruik dan de door Ziggo/KPN goedgekeurde Technetix combi-wandcontactdoos! De coaxkabel heeft een diameter van 4.60(±0.20) mm met een hoge mate van afscherming tegen LTE instraling. De CAT6 kabel heeft een diameter van 5.8 mm en is geschikt voor 10/100/100/10000 Mbit verbindingen. De 8 koperen aders zijn 0.52 mm (AWG 24) dik.  
€ 28,94
Combi-wandcontactdoos coax + internet (Shopverpakking)
Met deze Technetix combi-wandcontactdoos monteer je netjes je netwerkkabel en coaxkabel in 1 aansluitdoos. De combi-wandcontactdoos bestaat uit een 'Ziggo Geschikt' en een 'KPN Geschikt' gecertificeerde module voor je coax- en netwerkaansluiting. Kwaliteit verzekerd!  De netwerkkabel en coaxkabel monteer je op resp. de internetmodule (RJ45) en coaxmodule (IEC-male). Beide modulen zijn onderdeel van je combi-wandcontactdoos dus hoef je deze niet apart mee te bestellen. Beide kabels zijn zeer eenvoudig en zonder speciaal gereedschap te monteren. En lukt het niet direct? Geen probleem. de speciale 'doe-het-zelf' aansluitingen zijn heel vaak opnieuw te gebruiken! De kleur van de combi-wandcontactdoos is RLA9010 Inhoud van de doos: CAT5/6A internetmodule IEC-male coaxmodule opbouwrand metalen frame afdekplaat handleiding (Deze combi-wandcontactdoos is niet geschikt op een satellietontvanger op aan te sluiten als die ontvanger ook gebruikt wordt om de downconverter te voeden).  
€ 18,51
10 meter aansluitsnoer IEC-male/female (RLA++21-10-Shopverpakking)
Bij de ontwikkeling en productie van de 10 meter lange kabel is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en technieken. 5 Jaar garantie Uitstekende connectoren voor prima verbinding Uitgevoerd met een aangegoten trekontlasting. De juiste maatvoering en goede veerkracht van de connectoren waarborgen een minimale demping. De kabel is Kabel Keur-gecertificeerd en geschikt voor radio. televisie en digitale diensten.
€ 17,65
1.5 meter aansluitsnoer IEC-male/female (RLA++21-1.5-Shopverpakking)
Bij de ontwikkeling en productie van de 1.5 meter lange kabel is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en technieken. Zeer lage demping. minimaal signaalverlies Hoge afscherming. geen beïnvloeding van uw digitale televisiesignaal. Op de kabels zijn een geheel metalen IEC-male en IEC-female connector gemonteerd met zeer goede contacteigenschappen. Deze gecertificeerde aansluitkabel heeft meerdere afschermingen en voldoet dan ook aan de hoge Europese eisen.  
€ 14,00
3 meter aansluitsnoer IEC-male/female (RLA++21-3-Shopverpakking)
Bij de ontwikkeling en productie van de 3 meter lange kabel is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en technieken.Zeer lage demping. minimaal signaalverlies5 Jaar garantieUitstekende connectoren voor prima verbinding Hoge afscherming. geen beïnvloeding van uw digitale televisiesignaal. Op de kabels zijn een geheel metalen IEC-male en IEC-female connector gemonteerd met zeer goede contacteigenschappen. Uitgevoerd met een aangegoten trekontlasting. De juiste maatvoering en goede veerkracht van de connectoren waarborgen een minimale demping. Deze gecertificeerde aansluitkabel heeft meerdere afschermingen en voldoet dan ook aan de hoge Europese eisen. De kabel is Kabel Keur-gecertificeerd en geschikt voor radio. televisie en digitale diensten.  
€ 15,01
Aansluitmateriaal voor coaxversterker FRA-752(X) (Shopverpakking)
Heb je een versterker met schroefconnectoren op ingang en uitgangen? Sluit dan je versterker moeiteloos op je abonnee overname punt (AOP) en binnenhuiskabels met IEC-female connectoren aan met deze coax aansluitset. De aansluitset bestaat uit de volgende producten: 1x RLA++ aansluitkabel F-male/IEC-female.  Hiermee sluit je je versterker op het AOP aan 4x adapters. overgangen van IEC-male naar F-male Hiermee monteer je jouw coaxkabels met IEC-female connectoren op de uitgangen van je versterker  De set is Kabelkeur gecertificeerd en Ziggo Geschikt.  
€ 15,04
5 meter aansluitsnoer IEC-male/female (RLA++21-5-Shopverpakking)
Bij de ontwikkeling en productie van de 5 meter lange kabel is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en technieken. 5 Jaar garantie Zeer lage demping. minimaal signaalverlies Uitstekende connectoren voor prima verbinding Hoge afscherming. geen beïnvloeding van uw digitale televisiesignaal. Op de kabels zijn een geheel metalen IEC-male en IEC-female connector gemonteerd met zeer goede contacteigenschappen. Uitgevoerd met een aangegoten trekontlasting. De juiste maatvoering en goede veerkracht van de connectoren waarborgen een minimale demping. Deze gecertificeerde aansluitkabel heeft meerdere afschermingen en voldoet dan ook aan de hoge Europese eisen. De kabel is Kabel Keur-gecertificeerd en geschikt voor radio. televisie en digitale diensten.  
€ 15,77
FRA-752X 1.2GHz 1218 MHz (FRA-752X-Shopverpakking)
Deze professionele signaalversterker beidt 4 uitgangen met oplopende versterking (voor coaxkabels tot ongeveer 20 meter lengte). Uitstekende eigenschappen en technisch een hoogstaand product! Met de installatie van deze versterker voorkom je veel problemen. Geleverd incl. voedingsadapter en 4 afsluitweerstanden! Kabel Keur gecertificeerd Extra bescherming tegen indirecte bliksem inslag door het patenteerde ModemSafe® Geschikt voor kabellengtes tot circa 20 meter Retourgeschikt voor alle aansluitingen Geschikt voor aansluitingen van je kabelmodem. Ziggo mediabox en andere (interactieve) mediaboxen en digitale TV Zuinig en betrouwbaar (verbruik slechts 2 Watt)  5 Jaar fabrieksgarantie Welke uitgang van de versterker te gebruiken? Elke uitgang van de signaalversterker beidt een aangepaste versterkingsfactor (uitgedrukt in een dB-waarde) voor de optimale aanpassing aan de kabellengte: uitgang-1: versterking 0 dB (aanbevolen voor max. 5 meter lengte van de coaxkabel) uitgang-2: versterking 2 dB (aanbevolen voor max. 10 meter lengte van de coaxkabel) uitgang-3: versterking 4 dB (aanbevolen voor max. 15 meter lengte van de coaxkabel) uitgang-4: versterking 8 dB (aanbevolen voor max. 20 meter lengte van de coaxkabel) ConnectorenDe versterker is voorzien van F-female connectoren. Dit zijn schroefconnectoren.  Heb je die niet? Gebruik dan de koppelstukjes van het type Fmale - IECmale. De meegeleverde voeding met de speciale F-male connectorkabel geeft een extra zekerheid dat de voeding goed en stevig op de versterker aangesloten blijft.   
€ 63,76
20 meter installatiekabel (COAXIH-20M-Shopverpakking)
uitzonderlijk lage demping (dus u houdt een sterker signaal aan het eind over t.o.v. de traditionele coaxkabel) en geeft eenzeer goede afscherming tegen ongewenste stoorsignalen van buitenaf (dus geen last van instraling door b.v. LTE/4G) Zorg voor goede connectoren Gebruik IEC-male en IEC-female connectoren die door Ziggo aanbevolen worden!
€ 20,79
1.5 meter aansluitsnoer F-male/F-male (RLA++30-1.5-Shopverpakking)
Het aansluitsnoer heeft een unieke samenstelling met speciale F-male connectoren en is met name bedoeld om uw kabelmodem aan te sluiten. De zeer hoge afscherming zorgt ervoor dat dit aansluitsnoer een z.g. Klasse A++ bescherming biedt tegen instraling.  
€ 9,99
Modulaire wandcontactdoos internet
Wandcontactdoos voor de aansluiting van je internet. De netwerkkabel is eenvoudig zelf aan te sluiten dankzij de handige gereedschaploze RJ45 module. De montage van de netwerkkabel wordt eenvoudig weer ongedaan gemaakt door het klepje omhoog te duwen zodat de gemonteerde netwerkkabel weer vrij komt. Dus lukt het niet direct? Geen probleem, de speciale 'doe-het-zelf' aansluiting is heel vaak opnieuw te gebruiken! De wandcontactdoos wordt met 1 internetmodule geleverd. Wil je een tweede internetaansluiting en heb je de tweede netwerkkabel beschikbaar? Geen probleem. Verwijder het blindplaatje en plaats de tweede internetmodule in de wandcontactdoos. Verbind die tweede internetmodule met je tweede netwerkkabel. De wandcontactdoos is KPN goedgekeurd dus kwaliteit verzekerd! De kleur van de combi-wandcontactdoos is RLA9010.    
€ 13,30
HQ IEC-male en female connector (Shopverpakking) 
HQ IEC-male en female connector met uitstekende afscherming tegen ongewenste instraling van stoorsignalen die door de lucht naar binnen trachten te dringen. Eenvoudig aan de kabel te monteren, stopt 4G instraling. De connector past op 6 - 7 mm dikke installatiekabels.  
€ 10,76
TV modulaire eengats wandcontactdoos (shopverpakking)
Ziggo Geschikt/Kabelkeur-5.0 gecertificeerd! Met deze modulaire woonkameraansluitdoos ben je klaar voor de toekomst! Een toekomst waarbij de televisie-aansluiting en internetaansluiting gescheiden op deze aansluitdoos aangesloten zijn. De aansluitdoos wordt compleet geleverd als aansluitdoos voor de coaxaansluiting. geschikt voor doorgifte van televisie. radio en internet. Binnenkort komt het accessoire voor de aansluiting op je netwerkkabel voor de gescheiden doorgifte van internet. Dit product bestaat uit de volgende onderdelen: afdekplaat  80x80 mm metalen frame 70x70 mm afdekdopje coaxaansluiting IEC-male montagevoorschrift Kleur: RAL-9010  
€ 20,31
Installatie kabel 10 meter (COAXIH-10M-Shopverpakking)
Deze installatiekabel bundelt een aantal zeer belangrijke eigenschappen voor u: uitzonderlijk lage demping (dus u houdt een sterker signaal aan het eind over t.o.v. de traditionele coaxkabel) en geeft een zeer goede afscherming tegen ongewenste stoorsignalen van buitenaf (dus geen last van instraling door b.v. LTE/4G) Toepassing van deze hoge kwaliteit installatiekabel geeft een lagere demping (u heeft minder signaalverlies) en een hoge afscherming (u heeft daardoor geen last van stoorsignalen van buitenaf. zoals die b.v. door mobiele apparaten kan worden veroorzaakt).  Zorg voor goede connectoren Voor een goede verbinding is een goed passende connector noodzakelijk. Zoekt u een zg. F-connector? Wij hebben voor u de juiste F-male connector. die zonder speciaal gereedschap goed gemonteerd kan worden! Of zoek u de juiste IEC-connector? Kies dan voor de IEC-male en IEC-female connectoren die door Ziggo aanbevolen worden! Voor plintmontage van deze 7 mm dikke kabel zijn speciale kabelclips beschikbaar.
€ 11,99
TV/R-aansluitdoos, inbouw en opbouw (TRAS2000-Shopverpakking)
Kabelkeur gecertificeerde TV/R-aansluitdoos voor de doorgifte van digitale- en analoge televisie. internet en radiosignalen. 3 Jaar Garantie Inclusief afdekplaat (wit) inclusief opbouwrand (wit) inclusief speciale adapterring (wit) voor optimale inbouw* inclusief montagevoorschrift * Het kan voorkomen dat de behuizing voor de inbouw te diep in de muur zit. Om ervoor te zorgen dat de TV/R-aansluitdoos toch goed geplaatst kan worden. wordt een speciale adapterring meegeleverd. Connectoren van de aansluitdoos: TV-uitgang: IEC-male connector R-uitgang  : IEC-female connector De aansluitdoos is speciaal voor de aansluiting van TV en Radio toestellen in z.g. stervormige netwerken. In een sternetwerk worden alle aansluitingen direct verzorgt vanaf hetzelfde punt (het z.g. sterpunt). Dit kan bv. vanuit de meterkast (in tegenstelling tot z.g. doorlus systemen. waarbij het signaal via de TV/R-aansluitdoos naar de volgende TV/R aansluitdoos "doorgelust" wordt). Wij raden dringend af 'doorlusdozen' in uw netwerk te gebruiken om met name problemen met uw digitale TV te voorkomen. De meegeleverde accessoires maakt het mogelijk de aansluitdoos zowel in de muur ("inbouw") als op de muur ("opbouw") te monteren. Kleur: RAL-9010  
€ 21,79
Internet+televisie combikabel, 100 meter wit
Deze gecombineerde kabel is speciaal voor de doorgifte van internet (via de CAT6 netwerkkabel) en televisie (via de dunne C18 coaxkabel). Beide kabels zijn plat naast elkaar met elkaar verlijmd. De combikabel is daardoor erg eenvoudig door een standaard doorvoerbuis te trekken. Bijvoorbeeld vanuit de meterkast naar de woonkamer, slaapkamer of zolder. Om de coaxkabel op een splitter of versterker te monteren adviseren wij de HQ F-male connector. Voor de CAT6 netwerkkabel adviseren wij de snap-on RJ45 connector. Beide connectoren zijn zonder speciaal gereedschap zelf te monteren. En lukt het niet direct? Geen probleem, de speciale 'doe-het-zelf' aansluitingen zijn heel vaak opnieuw te gebruiken!Wil je de kabel op een wandcontactdoos monteren? Gebruik dan de door Ziggo/KPN goedgekeurde Technetix combi-wandcontactdoos!De coaxkabel heeft een diameter van 4.60(±0.20) mm met een hoge mate van afscherming tegen LTE instraling.  
€ 146,72
TV-opdrukverdeler 1218 MHz (PTSX-02 Shopverpakking)
Opdrukverdeler met twee TV uitgangen. ieder met een IEC-male connector (de ingang van de opdrukverdeler heeft IEC-female connector). Met deze PTSX-02KK kan op eenvoudige wijze een tweede TV aansluiting op uw TV/R-aansluitdoos maken voor b.v. uw settop box of Horizon mediabox. De beide uitgangen van de splitter zijn retourgeschikt en uitstekend geschikt voor uw digitale en analoge televisie. Radio en uw kabelmodem aansluiting. Door gebruik te maken van hoogwaardige componenten en materialen. voldoet de splitter aan strenge Kabel Keur-eisen.  
€ 13,18
Tweewegverdeler met F aansluitingen (ESX-02-Shopverpakking)
Lage demping in het gehele frequentiegebied Behuizing in metaal uitgevoerd Professionele F-female connectoren Geschikt voor wandmontage Inclusief twee 20 mm houtschroeven Met verhoogt voetje voor het gemakkelijk aandraaien van de connectoren 3 jaar garantie Met zijn brede frequentie bereik (5 MHz tot 1218MHz) is deze verdeler zeer geschikt voor netwerken met daarin het kabelmodem en/of interactieve mediabox en Horizon mediabox. De verdeler heeft professionele F-female connectoren. op uw aan te sluiten coaxkabels komen dan F-male connectoren. Heeft u 7 mm dikke coaxkabels? Gebruik dan de HQ F-male connector. Heeft u IEC-connectoren op uw coaxkabels? Gebruik dan een geschikt koppelstukje.  
€ 11,07
Netwerkkabel CAT6, 20 meter wit
Netwerkkabel CAT6 voor snelle 10/100/1000/10000 Mbit internetverbindingen. 20 Meter lang, kleur wit De netwerkkabel is KPN Geschikt en Ziggo Geschikt dus kwaliteit verzekerd!
€ 31,24
Opsteekversterker 3xTV, 1xR, 1xModem (BDA02-Shopverpakking)
Opdrukversterker voor directe montage op de TV/R-wandcontactdoos en Braun Telecom AOP en woonkameraansluitdoos. incl. voedingsadapter. Elk van de 4 Data/TV-uitgangen biedt een versterking van 4 dB. Hiermee kun je op elke data/TV-uitgang 10 tot 15 meter coaxkabel aansluiten. Geschikt voor montage direct op de wandcontactdoos Retourgeschikt voor een kabellengte tot circa 15 meter op iedere data/TV uitgang Extra bescherming tegen indirecte blikseminslag door het patenteerde ModemSafe® Standaard IEC uitgangen voor televisie en mediabox Aparte radio-uitgangAparte F-aansluiting voor het kabelmodemGeschikt voor je kabelmodem. settop box en digitale tvZuinig en betrouwbaar Deze professionele opdrukversterker biedt een aantal bijzondere voordelen: Stevige metalen behuizing die het binnenwerk goed beschermd en geen stoorstraling kan geven (de versterker voldoet hiermee aan de strenge Europese CENELEC eisen) Alle uitgangen zijn beschermd met het gepatenteerde "Modem Safe®" (Modem Safe is een door Technetix ontwikkelde techniek die je huisnetwerk beschermt tegen de schadelijke gevolgen van indirecte blikseminslag). Deze techniek wordt vrijwel in alle Europese kabeltelevisie netwerken toegepast. Versterkingsfactoren die zo gekozen zijn dat je er gelijke maximale afstanden ermee kunt overbruggen. Welke kabellengte kunt u gebruiken?  Iedere uitgang van de versterker biedt een 4 dB versterking. Je kunt op iedere Data/TV-uitgang en de uitgang voor het kabelmodem een kabellengte monteren tot circa 15 meter.  Hoe monteer ik de versterker op de Braun Telecom aansluitdoos en AOP? De versterker is eenvoudig te monteren: neem de afdekplaat van de doos van de twee gaten is er een met een dopje afgedekt. drukt die uit het gat monteer de afdekplaat weer op de aansluitdoos druk de opdrukversterker op de aansluitdoos  
€ 54,99
HQ F-male connector (2 stuks) (shopverpakking)
HQ F-male connector met uitstekende afscherming tegen ongewenste instraling van stoorsignalen die door de lucht naar binnen trachten te dringen. Eenvoudig aan de kabel te monteren. stopt 4G instraling. De connector past op 6 - 7 mm dikke installatiekabels.  
€ 10,78
HDMI High speed 2.0 meter (Shopverpakking)
Maak kennis met deze door Ziggo goedgekeurde HDMI kabel. Dus Ziggo Geschikt/Kabelkeur gecertificeerd! Ook is deze kabel officieel HDMI gecertificeerd en geschikt voor het aansluiten van 4K. 3D en Full-HD televisies en monitors.  Deze uitzonderlijk goede HDMI aansluitkabel is ook voor HDMI 2.0a geschikt. De nieuwe norm HDMI 2.0a heeft te maken met High Dynamic Range (HDR). HDR ondersteund een groter contrast en een breder kleurenpalet. wat voor realistischer beelden moet zorgen. Zonder HDR kunnen bij contrastrijke beelden details in de uiteinden van het spectrum (schaduwen of highlights) wegvallen. Door het grotere bereik bij HDR kunnen deze details wél weergegeven worden. zodat de beelden dichter liggen bij hoe onze ogen waarnemen.  
€ 10,80
Aansluitkabel CAT6, 5 meter wit (shopverpakking)
Hoge kwaliteit 5 meter lange aansluitkabel met'Ziggo Geschikt' en 'KPN Geschikt' certificeringen. Een soepele en snel te monterenaansluitkabel. De CAT6 kabel heeft een diameter van 5.1 mm en is geschikt voor 10/100/100/10000 Mbit verbindingen. Specificaties Connectie A  RJ45 (8/8) Male Connectie B RJ45 (8/8) Male Type kabel CAT6 Kleur Wit Materiaal buitenkant PVC Connectordesign kant A en B       Recht Connectorcontacten Koper. Gold Plated 50µ    Lengte 5 meter AWG- waarde 24 AWG Kabeldiameter 5.1 mm  
€ 8,66
Aansluitkabel CAT, 10 meter wit (shopverpakking)
Hoge kwaliteit 10 meter lange aansluitkabel met'Ziggo Geschikt' en 'KPN Geschikt' certificeringen. Een soepele en snel te monterenaansluitkabel. De CAT6 kabel heeft een diameter van 5.1 mm en is geschikt voor 10/100/100/10000 Mbit verbindingen. Specificaties Connectie A  RJ45 (8/8) Male Connectie B RJ45 (8/8) Male Type kabel CAT6 Kleur Wit Materiaal buitenkant PVC Connectordesign kant A en B       Recht Connectorcontacten Koper. Gold Plated 50µ    Lengte 10 meter AWG- waarde 24 AWG Kabeldiameter 5.1 mm  
€ 27,76