Filter
FRA-752X 1.2GHz 1218 MHz (FRA-752X-Shopverpakking)
Deze professionele signaalversterker beidt 4 uitgangen met oplopende versterking (voor coaxkabels tot ongeveer 20 meter lengte). Uitstekende eigenschappen en technisch een hoogstaand product! Met de installatie van deze versterker voorkom je veel problemen. Geleverd incl. voedingsadapter en 4 afsluitweerstanden! Kabel Keur gecertificeerd Extra bescherming tegen indirecte bliksem inslag door het patenteerde ModemSafe® Geschikt voor kabellengtes tot circa 20 meter Retourgeschikt voor alle aansluitingen Geschikt voor aansluitingen van je kabelmodem. Ziggo mediabox en andere (interactieve) mediaboxen en digitale TV Zuinig en betrouwbaar (verbruik slechts 2 Watt)  5 Jaar fabrieksgarantie Welke uitgang van de versterker te gebruiken? Elke uitgang van de signaalversterker beidt een aangepaste versterkingsfactor (uitgedrukt in een dB-waarde) voor de optimale aanpassing aan de kabellengte: uitgang-1: versterking 0 dB (aanbevolen voor max. 5 meter lengte van de coaxkabel) uitgang-2: versterking 2 dB (aanbevolen voor max. 10 meter lengte van de coaxkabel) uitgang-3: versterking 4 dB (aanbevolen voor max. 15 meter lengte van de coaxkabel) uitgang-4: versterking 8 dB (aanbevolen voor max. 20 meter lengte van de coaxkabel) ConnectorenDe versterker is voorzien van F-female connectoren. Dit zijn schroefconnectoren.  Heb je die niet? Gebruik dan de koppelstukjes van het type Fmale - IECmale. De meegeleverde voeding met de speciale F-male connectorkabel geeft een extra zekerheid dat de voeding goed en stevig op de versterker aangesloten blijft.   
€ 63,76
Aansluitmateriaal voor coaxversterker FRA-752(X) (Shopverpakking)
Heb je een versterker met schroefconnectoren op ingang en uitgangen? Sluit dan je versterker moeiteloos op je abonnee overname punt (AOP) en binnenhuiskabels met IEC-female connectoren aan met deze coax aansluitset. De aansluitset bestaat uit de volgende producten: 1x RLA++ aansluitkabel F-male/IEC-female.  Hiermee sluit je je versterker op het AOP aan 4x adapters. overgangen van IEC-male naar F-male Hiermee monteer je jouw coaxkabels met IEC-female connectoren op de uitgangen van je versterker  De set is Kabelkeur gecertificeerd en Ziggo Geschikt.  
€ 15,04
Opsteekversterker 3xTV, 1xR, 1xModem (BDA02-Shopverpakking)
Opdrukversterker voor directe montage op de TV/R-wandcontactdoos en Braun Telecom AOP en woonkameraansluitdoos. incl. voedingsadapter. Elk van de 4 Data/TV-uitgangen biedt een versterking van 4 dB. Hiermee kun je op elke data/TV-uitgang 10 tot 15 meter coaxkabel aansluiten. Geschikt voor montage direct op de wandcontactdoos Retourgeschikt voor een kabellengte tot circa 15 meter op iedere data/TV uitgang Extra bescherming tegen indirecte blikseminslag door het patenteerde ModemSafe® Standaard IEC uitgangen voor televisie en mediabox Aparte radio-uitgangAparte F-aansluiting voor het kabelmodemGeschikt voor je kabelmodem. settop box en digitale tvZuinig en betrouwbaar Deze professionele opdrukversterker biedt een aantal bijzondere voordelen: Stevige metalen behuizing die het binnenwerk goed beschermd en geen stoorstraling kan geven (de versterker voldoet hiermee aan de strenge Europese CENELEC eisen) Alle uitgangen zijn beschermd met het gepatenteerde "Modem Safe®" (Modem Safe is een door Technetix ontwikkelde techniek die je huisnetwerk beschermt tegen de schadelijke gevolgen van indirecte blikseminslag). Deze techniek wordt vrijwel in alle Europese kabeltelevisie netwerken toegepast. Versterkingsfactoren die zo gekozen zijn dat je er gelijke maximale afstanden ermee kunt overbruggen. Welke kabellengte kunt u gebruiken?  Iedere uitgang van de versterker biedt een 4 dB versterking. Je kunt op iedere Data/TV-uitgang en de uitgang voor het kabelmodem een kabellengte monteren tot circa 15 meter.  Hoe monteer ik de versterker op de Braun Telecom aansluitdoos en AOP? De versterker is eenvoudig te monteren: neem de afdekplaat van de doos van de twee gaten is er een met een dopje afgedekt. drukt die uit het gat monteer de afdekplaat weer op de aansluitdoos druk de opdrukversterker op de aansluitdoos  
€ 54,99
Versterkervoeding voor versterker FRA752X
Brandt het groene lampje niet meer op uw versterker? Dan is waarschijnlijk uw voedingsadapter defect. Deze voeding is geschikt voor de volgende versterkers: FRA752X Specificatie voeding: Ingangspanning: 100-240 VAC Uitgangspanning: 8 Volt gelijkspanning Uitgangstroom: 1.0 Amp max.  
€ 18,73
Versterkervoeding voor versterker FRA-752/BDA-02
Brandt het groene lampje niet meer op uw versterker? Dan is waarschijnlijk uw voedingsadapter defect. Deze voeding is geschikt voor de volgende versterkers: FRA752(N) BDA-01 FRA-722NKK FRA-784DKK FDU-44 Specificatie voeding: Ingangspanning: 100-240 VAC Uitgangspanning: 12 Volt gelijkspanning Uitgangstroom: 1.0 Amp max.  
€ 15,20