Internet+televisie combikabel, 20 meter wit

Internet+televisie combikabel, 20 meter wit
Productnr.: 19012509

€ 28,94

Inhoud: 1
Internet+televisie combikabel, 20 meter wit

Deze gecombineerde kabel is speciaal voor de doorgifte van internet (via de CAT6 netwerkkabel) en televisie (via de dunne C18 coaxkabel). Beide kabels zijn plat naast elkaar met elkaar verlijmd. De combikabel is daardoor erg eenvoudig door een standaard doorvoerbuis te trekken. Bijvoorbeeld vanuit de meterkast naar de woonkamer, slaapkamer of zolder. 

Om de coaxkabel op een splitter of versterker te monteren adviseren wij de HQ F-male connector. Voor de CAT6 netwerkkabel adviseren wij de snap-on RJ45 connector. Beide connectoren zijn zonder speciaal gereedschap zelf te monteren. En lukt het niet direct? Geen probleem, de speciale 'doe-het-zelf' aansluitingen zijn heel vaak opnieuw te gebruiken!

Wil je de kabel op een wandcontactdoos monteren? Gebruik dan de door Ziggo/KPN goedgekeurde Technetix combi-wandcontactdoos!

De coaxkabel heeft een diameter van 4.60(±0.20) mm met een hoge mate van afscherming tegen LTE instraling.

De CAT6 kabel heeft een diameter van 5.8 mm en is geschikt voor 10/100/100/10000 Mbit verbindingen. De 8 koperen aders zijn 0.52 mm (AWG 24) dik.

 

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Ziggo Geschikt, KPN Geschikt alternatieven

Internet+televisie combikabel, 100 meter wit
Deze gecombineerde kabel is speciaal voor de doorgifte van internet (via de CAT6 netwerkkabel) en televisie (via de dunne C18 coaxkabel). Beide kabels zijn plat naast elkaar met elkaar verlijmd. De combikabel is daardoor erg eenvoudig door een standaard doorvoerbuis te trekken. Bijvoorbeeld vanuit de meterkast naar de woonkamer, slaapkamer of zolder. Om de coaxkabel op een splitter of versterker te monteren adviseren wij de HQ F-male connector. Voor de CAT6 netwerkkabel adviseren wij de snap-on RJ45 connector. Beide connectoren zijn zonder speciaal gereedschap zelf te monteren. En lukt het niet direct? Geen probleem, de speciale 'doe-het-zelf' aansluitingen zijn heel vaak opnieuw te gebruiken!Wil je de kabel op een wandcontactdoos monteren? Gebruik dan de door Ziggo/KPN goedgekeurde Technetix combi-wandcontactdoos!De coaxkabel heeft een diameter van 4.60(±0.20) mm met een hoge mate van afscherming tegen LTE instraling.  
€ 146,72
Netwerkkabel CAT6, 20 meter wit
Netwerkkabel CAT6 voor snelle 10/100/1000/10000 Mbit internetverbindingen. 20 Meter lang, kleur wit De netwerkkabel is KPN Geschikt en Ziggo Geschikt dus kwaliteit verzekerd!
€ 31,24
Netwerkkabel CAT6, 100 meter wit
Netwerkkabel CAT6 voor snelle 10/100/1000/10000 Mbit internetverbindingen. 100 Meter lang, kleur wit. De netwerkkabel is KPN Geschikt en Ziggo Geschikt dus kwaliteit verzekerd!
€ 153,33

Voor de coaxmontage raden wij aan

Coaxstripper rond
Handige stripper voor het strippen van coaxkabels op elke gewenste lengte
€ 4,95
HQ F-male connector
Heeft uw coaxkabel geen 7 mm (Kabel Keur) buitenmaat? Deze F universele connector past ook op kabels met afwijkende diameters! Met uitstekende afscherming tegen stoorsignalen van buitenaf. A++. stopt LTE instraling. Eenvoudige montage zonder speciaal gereedschap!  
€ 3,04

Voor de UTPmontage raden wij aan

Cyclops UTP netwerkstripper met automatische instelling (CST-1i)
Handige stripper voor CAT5/6 netwerkkabels. De stripper stelt zichzelf in en kun je gebruiken om kabels van 3.2 mm tot 9.6 mm te strippen. Hoe strip je de kabel? open de stripper en leg de kabel in vrijgekomen opening voor dunne kabels. draai de Cyclops slechts eenmaal in de pijlrichting 'MIN'. en  voor dikkere kabels. draai de Cyclops slechts eenmaal in de pijlrichting 'MAX' haal de kabel uit de Cyclops en verwijder de buitenste isolatie. Specificaties Snijvorm Rond Kabeltype UTP CAT5/6 Kabel diameter 3.2 - 9.6 mm Gewicht 75 gram (0.168 lbs)  
€ 31,21
RJ45 snap-on connector voor CAT5/6, 2 stuks
Strip - knip - klik - klaar! Maak nu je eigen netwerkkabel met deze gereedschapsloze RJ45 netwerkconnectoren.  Geschikt voor aansluitingen op CAT5/5E/6/6A type netwerkkabels. Vrijwel alle netwerkkabels hebben 8 gekleurde koperen aders. Deze worden in een bepaalde volgorde in de connector gestoken (de kleurcode staat op de binnenkant van de connector): Verwijder de buitenmantel die om de 8 aders zit Ontrafel de aders en knip ze recht af Steek de aders op de juiste wijze in de connector Klap de connector dicht En lukt het niet direct? Geen probleem. de speciale 'doe-het-zelf' aansluitingen zijn heel vaak opnieuw te gebruiken! Aansluitingen De snap-on connector heeft twee mogelijkheden. A en B. Gebruik voor je aansluiting mogelijkheid B: boven: wit/groen - groen - wit/bruin - bruin onder: wit/oranje - oranje - blauw - wit/blauw  
€ 11,24
"Krimp & Knip" tang RJ45 "Pass through" (UC-4569)
Duurzame en volledig stalen krimptang met ingebouwde stripper en knipmes voor de CAT5 en CAT6 netwerkkabels. Met deze tang is de montage van de RJ45 stekker wel heel erg snel en eenvoudig! Krimpen en knippen in 4 stappen stap 1: strip de kabelmantel, verwijder deze en draai de 4 aderparen (8 aders) los stap 2: steek de draden in de juiste volgorde (zie een van de foto's) door de connector tot ze aan de andere kant er weer uitsteken stap 3: steek de connector volledig in de juiste krimpholte in het gereedschap en knijp de handgrepen samen om de connector te krimpen en overtollige draad af te knippen.  stap 4: verwijder de connector van het gereedschap Kleurvolgorde(let op: bij het insteken van de aders wijst het lipje van de RJ-45 stekker naar beneden)wit/oranjeoranjewit/groenblauwwit/blauwgroenwit/bruinbruin
€ 67,58
RJ45 CAT6 "Pass through" connector, 50 stuks (RJ45-650)
50 stuks "Pass through" connectoren in een handig afsluitbaar potje. Speciaal voor montage op de CAT6 netwerkkabel. Kenmerken - 'Gold plated' contacten voor verbeterde signaalkwaliteit - Geschikt voor kernen van vol koper en ook gevlochten ("stranded") kernen  
€ 36,98
Krimptang RJ45/RJ11 connectoren (UC-864)
Deze professionele en duurzame krimptang krimpt moeiteloos verschillende type connectoren: RJ-45 (8P8C: 8 posities, 8 contacten), 12 mm (gebruikt voor netwerkkabels) RJ-12 (6P6C: 6 posities, 6 contacten), 10 mm (diverse toepassingen) RJ-11 (6P4C: 6 posities, 4 contacten), 10 mm (gebruikt voor ADSL. telefoon, modem. etc.) RJ-22 (4P4C: 4 posities, 4 contacten), 8 mm (gebruikt voor telefoonhoorns) De krimptang is voor efficiënt en herhaald gebruik. De krimptang weegt slechts 370 gram. ligt prettig in de hand door het uitgebalanceerd gewicht. vraagt geringe handkracht nodig voor de maximale krimpkracht en werkt comfortabel door de ergonomische kussengreephandvatten Erg handig zijn de mesjes om kabels te knippen of te strippen. goed voor meer dan 3000 knip bewegingen. Met een eenvoudige knijpbeweging komt de krimptang in zijn transportstand en komt daaruit door een enkele knijpbeweging of verdraaiing van de ‘release knop’.  
€ 26,63
RJ45 stekker CAT5/6 (100 stk)
Past uitstekend op de UTP CAT5E en CAT6 kabel. aan te knijpen met de Compressietang RJ11-RJ45. Voor een fraaie afwerking zijn er RJ-45 tulen beschikbaar. Aansluiting volgens de EIA/TIA-568B normering: Pinnummer Kleur ader 10/100BaseT 1000BaseT Pin 1:  Wit/Orange   Zenden + BI_DA+   (bi-directional paar A+. transceive) Pin 2:  Orange Zenden - BI_DA-    (bi-directional paar A-. transceive) Pin 3: Wit/Groen Ontvangen + BI_DB+   (bi-directional paar B+. ontvangen) Pin 4: Blauw niet in gebruik BI_DC+   (bi-directional paar C+) Pin 5:  Wit/Blauw niet in gebruik BI_DC-    (bi-directional paar C-) Pin 6: Groen Ontvangen - BI_DB-    (bi-directional paar B-. ontvangen) Pin 7:  Wit/Bruin niet in gebruik BI_DD+   (bi-directional paar D+) Pin 8: Bruin niet in gebruik       BD_DD-  (bi-directional paar D-)  Zie kleurenschema hieronder (bekeken vanaf de bovenkant van de stekker. met de clip aan de onderkant):  Deze RJ-45 is door zijn 'drietand' mesjes geschikt voor zowel de CAT5E kabel met vaste koper kern als ook voor de z.g. CAT5E 'stranded' kabel (kabel met een soepele kern).     
€ 13,95

Test je kabel

LAN tester incl. batterij (MCT-468)
De Jonard MCT-468 LAN-tester is bedoeld om snel je netwerkverbindingen te controleren. Ideaal om snel je aansluitingen van je netwerkkabel op de RJ45 connectoren (voor je internetverbinding) of de aansluitingen op je RJ11 connectoren (voor je telefonieverbinding). Zijn alle aders goed aangesloten? Geen kruisingen, kortsluitingen of onderbrekingen? Met deze MCT-468 LAN-tester zie je dat onmiddellijk. Connectoren:    RJ45 - RJ11 - RJ12Test:                       open - kortgesloten- gekruiste adersLED indicatie:    gelijktijdig op de master en de modulaire slave Testmethode:    automatisch - handmatigTestsnelheid:     (in auto-mode) langzaam of snel Accessoires:        draagtas, batterij 9 Volt  
€ 17,15