Cablehome is Channel Partner van Jonard, fabrikant van professionele glasvezel- en coaxgereedschappen en meetapparatuur. 
Het Jonard assortiment is zo groot dat we niet alle Jonard producten in deze shop verwerken kunnen. Zoek je gereedschap wat niet op de shop staat? Ga dan naar de Jonard website en vertel ons wat je gevonden hebt!

Quick links

Jonard website
Ga naar de complete Jonard website
_______________
Nieuwe Jonard producten
Vind hier wat er aan nieuwe gereedschappen gepland staat
_______________
Jonard catalogussen
Ga naar de Jonard website en bekijk of download de catalogus
_______________ 
Ga naar de Jonard website en lees de unieke Jonard garantie! Filter
'Cable assist' voor C12/9/6 kabelgrip (Ziggo21001226)
Altijd een stevige grip op je installatiekabel! De kabel kan niet meer wegglippen, je gebruikt minder kracht en hebt nooit meer last met gladde of zweterige handen! Gebruik de "Cable assist" om de kabel stevig vast te houden bij het aandrukken van de F-male connector op de coaxkabel. Leg eerste de installatiekabel in de "Cable assist" en houd daarmee de kabel stevig vast. De kabel zit nu 'klemvast' en je kunt nu prima de F-male connector op de kabel drukken. De 'Cable assist' is geschikt voor kabels met een diameter tussen de 5 mm en 12 mm (dus ook de C12/9/6)). dus ook uitstekend voor de 7 mm dikke Kabel Keur gecertificeerde installatiekabels!  
€ 5,26
'Kabelknabbelaar' mantelsnijder (RCS-25)
Deze robuuste professionele kabelsnijder is het perfecte hulpmiddel voor het doorsnijden ("slitten") en rondsnijden van mantelbuizen vanaf een diameter van 25.0 mm. Dat kan zowel aan de uiteinden van de buis maar ook daartussen in.  De scherpgetande weerhaken op de cilinder maken het gemakkelijk om de RCS-25 met een stevige grip op de mantelbuis te zetten en die dan met een pompbeweging door te snijden zonder dat het gereedschap 'wegglipt'. Het resultaat is de perfecte mantelsnede! Het snijmesje dat de mantelbuis snijdt heeft een reserve door zijn dubbele snijkanten (keer het mesje om als de ene kant zijn scherpte verliest) en is eenvoudig te vervangen. De snijdiepte is met de rode knop nauwkeurig tussen 0 tot 5 mm in te stellen.  De snijlengte is eenvoudig van de RCS-25 af te lezen door de 10. 20 en 30 mm markeringen op de voorkant van het gereedschap. De RCS-25 is geschikt voor bijvoorbeeld PVC. PE en rubber mantelbuizen. Kenmerken Snijrichting: dwars op de mantelbuis in de lengte van de mantelbuis ('Slitting") en rondom de kabel Gewicht: 182 gram Lengte 152 mm Buisdiameter: geschikt mantelbuizen met een diameter groter dan 25 mm Verschil RCS25 en RCS30 De RCS30 heeft een scherp puntig mesje speciaal voor de stuggere mantelbuizen zoals de mantelbuis 40/50. Door zijn vorm kan de RCS30 gemakkelijk draaien zonder af te breken. Het mesje voor de RCS25 heeft een iets breder geleidingsvlak.
€ 204,11
'Kabelknabbelaar' mantelsnijder/slitter (RCS-30)
Deze robuuste professionele kabelsnijder is het perfecte hulpmiddel voor het doorsnijden ("slitten") en rondsnijden van mantelbuizen vanaf een diameter van 25.0 mm. Dat kan zowel aan de uiteinden van de buis maar ook daartussen in.  De scherpgetande weerhaken op de cilinder maken het gemakkelijk om de RCS-30 met een stevige grip op de mantelbuis te zetten en die dan met een pompbeweging door te snijden zonder dat het gereedschap 'wegglipt'. Het resultaat is de perfecte mantelsnede! Het snijmesje dat de mantelbuis snijdt heeft een reserve door zijn dubbele snijkanten (keer het mesje om als de ene kant zijn scherpte verliest) en is eenvoudig te vervangen. De snijdiepte is met de rode knop nauwkeurig tussen 0 tot 5 mm in te stellen. De snijlengte is eenvoudig van de RCS-30 af te lezen door de 10. 20 en 30 mm markeringen op de voorkant van het gereedschap. De RCS-30 is geschikt voor bijvoorbeeld PVC. PE en rubber mantelbuizen. Kenmerken Snijrichting: dwars op de mantelbuis in de lengte van de mantelbuis ('Slitting") en rondom de kabel Gewicht: 167 gram Lengte 152 mm Buisdiameter: geschikt mantelbuizen met een diameter groter dan 25 mm Verschil RCS30 en RCS25 De RCS30 heeft een scherp puntig mesje speciaal voor de stuggere mantelbuizen zoals de mantelbuis 40/50. Door zijn vorm kan de RCS30 gemakkelijk draaien zonder af te breken. Het mesje voor de RCS25 heeft een iets breder geleidingsvlak.
€ 213,65
'Kabelknabbelaar' mantelsnijder/slitter (RCS-50)
Speciaal ontwikkeld om de zwaarste kabelmantels te openen. Deze RCS-50 is perfect voor het maken van insnijdingen dwars of in de lengterichting van de kabel te maken.  Voorbeelden van deze kabels zijn (stroomvoerende) zeekabels (veel door platforms in zee gebruikt). dikke telecomkabels (met 600+ aderparen)en glasvezel buizen.  Met de vaste kaken en ratelfunctie 'knabbelt' de RCS-50 mantelsnijder door de zware kabelmantels, ook HDPE (High Density Polyethylene) kabelmantels. Kenmerken Vaste kaken en ratelfunctie Kabelmantels en kabelgoten met een diameter van minimaal 3.81 cm Eenvoudig verstelbare bladdiepte instelbaar van 3.18 mm - 9.53 mm Roestvrijstalen constructie met verzinkt staal en aluminium hardware voor maximale duurzaamheid en corrosiebestendigheid Snijrichting: dwars op de mantelbuis in de lengte van de ('Slitting") en rondom de kabel Gewicht: 870 gram Lengte: 22.7 mm Geleverd inclusief de robuuste H-20 draagtas.
€ 652,42
"Krimp & Knip" tang RJ45 "Pass through" (UC-4569)
Duurzame en volledig stalen krimptang met ingebouwde stripper en knipmes voor de CAT5 en CAT6 netwerkkabels. Met deze tang is de montage van de RJ45 stekker wel heel erg snel en eenvoudig! Krimpen en knippen in 4 stappen stap 1: strip de kabelmantel, verwijder deze en draai de 4 aderparen (8 aders) los stap 2: steek de draden in de juiste volgorde (zie een van de foto's) door de connector tot ze aan de andere kant er weer uitsteken stap 3: steek de connector volledig in de juiste krimpholte in het gereedschap en knijp de handgrepen samen om de connector te krimpen en overtollige draad af te knippen.  stap 4: verwijder de connector van het gereedschap Kleurvolgorde(let op: bij het insteken van de aders wijst het lipje van de RJ-45 stekker naar beneden)wit/oranjeoranjewit/groenblauwwit/blauwgroenwit/bruinbruin
€ 67,58
"Ringing Knife" accessoire SLT tangen (Ziggo21060829)
Houder van het 'first cut' mesje voor de SLT coaxstriptangen. Zie de video hoe deze houder in de SLT striptang gemonteerd wordt. Bij deze originele 'Ringing Knife' accessoire wordt geen mesje geleverd en zijn als extra accessoire te bestellen.  
€ 122,21
Adereindhulstang 6 kant, 180 mm
Betrouwbaar zeskantkrimper van adereindhulzen van 0,08 tot 16 mm² (AWG 6) met een omschakelhendel en alle dubbele adereindhulzen tot 2 x 10 mm² (AWG 2 x 8)Deze kleine krimptang voor adereindhulzen komt met twee grote voordelen voor de gebruiker:  Stelt zich automatisch in op de gebruikte adereindhuls: dit verlicht het werk van de vakman en zorgt voor een veilige, betrouwbare en snelle verkrimping. Kenmerken Betrouwbaar zeskantkrimpen van adereindhulzen van 0,08 tot 16 mm² (AWG 6) met een omschakelhendel en alle dubbele adereindhulzen tot 2 x 10 mm² (AWG 2 x 8) Zeskant-persen voor kleine contactmaten Voor het krimpen van adereindhulzen volgens DIN 46228 deel 1 + 4 Zelfinstellende aanpassing aan de gewenste grootte van de adereindhuls Constante, hoge krimpkwaliteit door dwangsluiting (ontgrendelbaar) Krimpdruk is in de fabriek nauwkeurig ingesteld (gekalibreerd) Meer krachtoverbrenging door de knie-hefboomconstructie voor moeiteloos werken Hoog bedieningscomfort dankzij de handvriendelijke constructie en het geringe gewicht Chroomvanadium-elektrostaal van speciale kwaliteit, in olie gehard Technische Specificaties  Toepassing: adereinhulzen  Capaciteit vierkante millimeter: 0,08 — 16, mm2  Aantal krimpprofielen: 1  AWG: 28 — 8 Kop: gepolijst  Benen: met meer componentengrepen  Gewicht: 445
€ 172,06
Alcohol dispenser met pompje, 220 ml (FD-220)
De FD-220 Dispenser is ontworpen voor het opslaan en afgeven van reinigingsvloeistoffen. zoals isopropylalcohol. om de kopse kanten van glasvezelkabels te reinigen. Met een morsbestendig deksel. een inhoud van 220 ml en een zuigpomp is deze vloeistofverdeler de meest handige manier om reinigingsvloeistof te dragen en af ​​te geven. Kenmerken Geschikt voor maximaal 220 ml isopropylalcohol of andere reinigingsvloeistoffen Twist-lock pomp kan worden vergrendeld/ontgrendeld met een eenvoudige draai Morsbestendig deksel houdt vloeistof veilig vast. waardoor verspilling door morsen en lekken wordt voorkomen Gemakkelijk te gebruiken pomp levert een regelbare hoeveelheid vloeistof bij elke druk  
€ 12,09
ANT krimper (Inno ICT-01)
Met deze krimppers wordt de lasbeschermer in de juiste middenpositie van de vezel geplaatst en op de gewenste maat geperst. De las is daarmee beschermd tegen omgevingsinvloeden en trekspanningen. Voor gebruik wordt de lasbeschermer in de krimppers gelegd en de gelaste vezel in de V-groef. De lasbescherming wordt gesloten door beide duimen over twee klembekken te drukken. De las is nu optimaal beschermd en bijvoorbeeld in een lascassette te plaatsen. Kenmerken Krimppers: Aluminium en staal Gewicht: 92gram Afmetingen (lxbxh): 82x22x54 mm Veerdruk: 600 gram Werkbelasting: ca. 5.000 krimpen per jaar  
€ 287,38
AST-200 reservemesjes, 2 stuks (AST-200RB)
2 Stuks reservemesjes voor de Slitter&Ringer AST-200, speciaal voor het insnijden van gearmeerde kabels.  De mesjes zijn geschikt voor zowel longitudinale als ook radiale insnijdingen.
€ 61,15
Benning Duspol Expert Spanningtester
Kenmerken• Aanduiding: LED• Aanduidingswaarden: 12 - 1.000V AC/DC• Doorgangstest: Zoemer + Gele LED 0 - 100 k&Omega• Draaiveldrichting: Ja/LED• Diodentest: Doorgangs-/afsluitrichting• Draaiveldrichting: Ja/LED• Enkelpolige fasetest: Ja/LED• Polariteitstest: Ja/LED• Kabelbreukdetector: Ja/Gele LED• Lastinschakeling d.m.v. druktoetsen: 550 mA (1.000 V) 30 mA RCD• Trilalarm: Ja• Meetpuntverlichting: Ja/Witte LED• Meetcategorie: CAT IV 600V / CAT III 1000V• VDE Getest en goedgekeurd volgens IEC/EN 61243-3 (DIN VDE 0682-401)• Beschermingsgraad: IP65
€ 103,96
Beveiligingsmontage hulpgereedschap (SST-716)
Ontworpen voor de (de)montage van afgeschermde F-connectoren. Door de hex-kop kan de montage met een momentsleutel gedaan worden. Kenmerken Machinaal,  warmtebehandeld staal met zwarte oxide-afwerking voor maximale duurzaamheid Gekartelde handgreep voor een veilige gripInclusief stalen lus voor een betere hefboomwerking en het eenvoudig ophangen
€ 13,62
BNC female - F-male (push on) HQ meetadapter
HQ meetadapter BNC female - "Push ON" F male
€ 19,27
Boor C3-Bamboe (TL611STI)
Boor voor uitboren diëlektricum coax C3 bamboe
€ 226,27
Nieuw!
Buissnijder 360 graden 26-40 mm (RTC-2640)
Roterende buissnijder om grote HDPE- of andere soortgelijke glasvezelbuizen te snijden. Perfect voor het maken van cirkelvormige sneden in grote glasvezelbuizen zonder de vezel binnenin te beschadigen. KenmerkenRonde messen van koolstofstaal voor lange levensduurCirkelvormige sneden in glasvezelkanalen en buizen met een diameter 26-40 mmMaximale snijdiepte 4 mmErgonomische handgrepen voor extra hefboomwerking Constructie van koolstofstaal zorgt voor een hoge duurzaamheid en een lange levensduur
€ 337,81
Cable Organizer (Cable Comb® CCB-34)
Bundel je kabels netjes! Deze Jonard 'Cable Comb™ Cable Organizing Tool' vermindert aanzienlijk de hoeveelheid tijd die nodig is om meerdere kabels met gemak recht te trekken, te ordenen en samen te sjorren. KenmerkenCable Organizer heeft ook het volgende: Biedt plaats aan maximaal 24 CAT6A-, CAT7- of andere kabels van vergelijkbare grootte Compatibel met alle kabels of draden met een diameter tot 9,14 mm, zoals coaxkabels, CAT5/5e/6/6A/7 netwerk-, luidspreker- en alarmkabels en -draden Dankzij het unieke ontwerp kunnen individuele kabels op elk moment tijdens gebruik in de groene binnennaaf worden geladen zonder dat de kabeluiteinden hoeven te worden gezocht en ingepast Kabels kunnen ook op elk moment tijdens gebruik worden verwijderd door de blauwe buitenkraag naar achteren te schuiven en ze door de grote opening van de kraag te verwijderen Ingebouwde vingergroeven maken het soepel en comfortabel om kabels door te trekken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de oriëntatie van het gereedschapDiameter: 124,5 mmAfmetingen: 10,16 x 10,16 x 2,54 cm Gewicht: 186,14 gram
€ 64,06
CB-35/1 snijmes 'first cut' (Ziggo21001411)
Origineel  CB-35/1 'first cut' snijmes voor Ripley SLT coaxstrippers.
€ 15,75
CB6667 schraper 'second cut'
Origineel schraapmes ("second cut") voor Ripley SLT coaxstrippers (het afpellen van de buitenmantel).  
€ 29,28
Nieuw!
Cleaver pen (FS-616)
Glasvezelcleaver met een flijmscherpe 35 graden schuine rand van 6 mm breed gemaakt van hard metaal. Een perfect hulpmiddel voor het voorsnijden van de glasvezel. Kenmerken6 mm breed hard metaal35 graden schuine randduurzame geanodiseerde aluminium behuizinglengte 12,7 cmdikte behuizing 10.4 mm
€ 47,96
Clipinzetter E&C (CS-1022)
Voor het inbrengen of verwijderen van E- en C-clips  is deze clipinzetter perfect om E- en C-clips op hun plaats te houden terwijl ze worden ingebracht of vastgepakt voor verwijdering. KenmerkenGebruikt op E- en C-clips met een binnendiameter van 3.96 mm -76.2 mm en diktes van 0,635 mm  - 2.36 mmHaak en bladveer aan het ene uiteinde van het gereedschap verwijderen de clips gemakkelijkBladveer aan het andere uiteinde van het gereedschap houdt clips op hun plaats tijdens het inbrengenDunne smalle body geeft toegang tot besloten ruimtes
€ 24,20
Coax-verruimer (FT-6)
Handig en slim handgereedschap. Geeft extra stevige grip om de F connector krachtig verder op de kabel te duwen.  Is de kabel stug of (als je buiten werkt) koud? Aan de achterkant zit een zeer handig hulpmiddel waarmee je de buitenmantel van de coaxkabel verruimt. Dit 'uitwaaierende' uiteinde van het gereedschap vergemakkelijkt de uitzetting van de kabel waardoor de "F"-connectoren gemakkelijker kunnen worden ingebracht. Ook bij koud weer!  Dit handgereedschap wordt aanbevolen voor gebruik op kabels met polyethyleen mantel en ook handig bij het gebruik van tri-shield en quad-shield kabels.  
€ 17,24
Coaxkabel kabelmes VDE, 180 mm
Dit kabelmes met zijn ergonomische greep met antislip beveiliging biedt optimale bescherming bij het aansnijden van je coaxkabels. Perfecte krachtoverbrenging door de uitsparing (voor de duim) en de haak (voor de vinger) aan de achterzijde van de greep. Het lemmet heeft een vlijmscherpe rechte snijkant, vast op het lemmet van gehard staal.  Kenmerken Geschikt voor het aansnijden/ontmantelen van kabels en leidingen Koplengte 50 mm, totale lengte 180 mm Gewicht 67 gram Geïsoleerde meercomponenten-greep VDE keurmerk voor spanningen tot 1000Volt Transportbescherming door meeleverde transparante beschermkap
€ 19,02
Coaxstripper 4-6-8-10-12mm (TWHT-100)(Ziggo21060589)
Deze coaxstripper snijdt de coaxkabel op de correcte wijze aan. zodat de F-male connector. compressie F connectoren en IEC-connector snel en eenvoudig op de kabel te monteren zijn. Met behulp van het meegeleverde inbussleuteltje (geklemd aan de onderzijde van de stripper) zijn de mesjes eenvoudig instelbaar. De bladen van de stripper zijn te verzetten als u een andere afstand nodig heeft (fabriek instelling: 6 mm). Kijk naar het instructie filmpje. In te stellen afstanden tussen de mesjes: 4 - 6 (default) - 8 - 10 - 12 mm.  
€ 15,20
Coaxstripper C12/C9 (6.3/7.9 mm) met kabelstop (UST-1596)
Deze stripper stript de coaxkabels C12 en C9 (6.3 mm tussen de mesjes en 7.9 mm voor de binnenkern). Door de kabelstop zijn de stripmaten voor binnenkern en buitenmantel gegarandeerd. De stripper is voorzien van een handige klittenbandstrook om de buitenmantel van de coaxkabel netjes naar achteren te vegen zonder de kabelkern aan te raken.  
€ 18,20