Filter
(PTSX-02) TV-opdrukverdeler 1.2 GHz
Verdeler met twee TV uitgangen. ieder met een IEC male connector (de ingang heeft IEC female connector). Met deze PTSX-02 kan op eenvoudige wijze een tweede TV aansluiting op uw TV/R aansluitdoos realiseren voor b.v. uw mediabox.  Opgelet. deze splitter past door zijn vorm niet direct op de ingang van uw mediabox. Kies in dat geval voor de T-vormige TV-opsteeksplitter! De beide uitgangen van de splitter zijn breedbandig tot 1.2 GHz. dus toekomstvast en geschikt voor uw digitale en analoge televisie. settop box en uw kabelmodem aansluiting. Door gebruik te maken van hoogwaardige componenten en materialen. voldoet de splitter aan de allerhoogste eisen het Kabel Keurmerk.  
€ 9,50
1.5 meter aansluitsnoer F-male/F-male (RLA++30-1.5-Shopverpakking)
Het aansluitsnoer heeft een unieke samenstelling met speciale F-male connectoren en is met name bedoeld om uw kabelmodem aan te sluiten. De zeer hoge afscherming zorgt ervoor dat dit aansluitsnoer een z.g. Klasse A++ bescherming biedt tegen instraling.  
€ 9,99
1.5 meter aansluitsnoer F-male/F-male (RLA++30-1.5)
Last van blokjes in uw beeld op onregelmatige momenten? Dan heeft u mogelijk te maken met instraling van 4G mobiele telefoons. Deze zenden op frequenties die ook gebruikt worden voor de doorgifte van een aantal digitale televisiekanalen.>Om te voorkomen dat de straling door 4G mobiele telefoons via het aansluitsnoer op uw binnenhuisnetwerk komt (z.g. instraling) is dit 1.5 meter lange aansluitsnoer ontwikkeld. Het aansluitsnoer heeft een unieke samenstelling met speciale F-male connectoren en is met name bedoeld om uw kabelmodem aan te sluiten.De zeer hoge afscherming zorgt ervoor dat dit aansluitsnoer een z.g. Klasse A++ bescherming biedt tegen instraling.4G mobiele telefoons kunnen dit aansluitsnoer tot op 50 cm benaderen zonder instralingsproblemen te veroorzaken!
€ 12,71
1.5 meter aansluitsnoer IEC-male/female (RLA++21-1.5-Shopverpakking)
Bij de ontwikkeling en productie van de 1.5 meter lange kabel is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en technieken. Zeer lage demping. minimaal signaalverlies Hoge afscherming. geen beïnvloeding van uw digitale televisiesignaal. Op de kabels zijn een geheel metalen IEC-male en IEC-female connector gemonteerd met zeer goede contacteigenschappen. Deze gecertificeerde aansluitkabel heeft meerdere afschermingen en voldoet dan ook aan de hoge Europese eisen.  
€ 14,00
10 meter aansluitsnoer IEC-male/female (RLA++21-10-Shopverpakking)
Bij de ontwikkeling en productie van de 10 meter lange kabel is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en technieken. 5 Jaar garantie Uitstekende connectoren voor prima verbinding Uitgevoerd met een aangegoten trekontlasting. De juiste maatvoering en goede veerkracht van de connectoren waarborgen een minimale demping. De kabel is Kabel Keur-gecertificeerd en geschikt voor radio. televisie en digitale diensten.
€ 17,65
20 meter installatiekabel (COAXIH-20M-Shopverpakking)
uitzonderlijk lage demping (dus u houdt een sterker signaal aan het eind over t.o.v. de traditionele coaxkabel) en geeft eenzeer goede afscherming tegen ongewenste stoorsignalen van buitenaf (dus geen last van instraling door b.v. LTE/4G) Zorg voor goede connectoren Gebruik IEC-male en IEC-female connectoren die door Ziggo aanbevolen worden!
€ 20,79
3 meter aansluitsnoer IEC-male/female (RLA++21-3-Shopverpakking)
Bij de ontwikkeling en productie van de 3 meter lange kabel is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en technieken.Zeer lage demping. minimaal signaalverlies5 Jaar garantieUitstekende connectoren voor prima verbinding Hoge afscherming. geen beïnvloeding van uw digitale televisiesignaal. Op de kabels zijn een geheel metalen IEC-male en IEC-female connector gemonteerd met zeer goede contacteigenschappen. Uitgevoerd met een aangegoten trekontlasting. De juiste maatvoering en goede veerkracht van de connectoren waarborgen een minimale demping. Deze gecertificeerde aansluitkabel heeft meerdere afschermingen en voldoet dan ook aan de hoge Europese eisen. De kabel is Kabel Keur-gecertificeerd en geschikt voor radio. televisie en digitale diensten.  
€ 15,01
5 meter aansluitsnoer IEC-male/female (RLA++21-5-Shopverpakking)
Bij de ontwikkeling en productie van de 5 meter lange kabel is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en technieken. 5 Jaar garantie Zeer lage demping. minimaal signaalverlies Uitstekende connectoren voor prima verbinding Hoge afscherming. geen beïnvloeding van uw digitale televisiesignaal. Op de kabels zijn een geheel metalen IEC-male en IEC-female connector gemonteerd met zeer goede contacteigenschappen. Uitgevoerd met een aangegoten trekontlasting. De juiste maatvoering en goede veerkracht van de connectoren waarborgen een minimale demping. Deze gecertificeerde aansluitkabel heeft meerdere afschermingen en voldoet dan ook aan de hoge Europese eisen. De kabel is Kabel Keur-gecertificeerd en geschikt voor radio. televisie en digitale diensten.  
€ 15,77
Aansluitmateriaal voor coaxversterker FRA-752(X) (Shopverpakking)
Heb je een versterker met schroefconnectoren op ingang en uitgangen? Sluit dan je versterker moeiteloos op je abonnee overname punt (AOP) en binnenhuiskabels met IEC-female connectoren aan met deze coax aansluitset. De aansluitset bestaat uit de volgende producten: 1x RLA++ aansluitkabel F-male/IEC-female.  Hiermee sluit je je versterker op het AOP aan 4x adapters. overgangen van IEC-male naar F-male Hiermee monteer je jouw coaxkabels met IEC-female connectoren op de uitgangen van je versterker  De set is Kabelkeur gecertificeerd en Ziggo Geschikt.  
€ 15,04
Nieuw!
Achtvoudige verdeler 12-1800 MHz (CSZ-08)
'Next Generation' Technetix verdeler met uitzonderlijke elektrische- en mechanische prestaties. De verdeler is vooral voor netwerken in de woning ontwikkeld. De technische prestaties maken het ook mogelijk de verdeler in straatkasten te monteren.Ook zijn is de verdeler zeer geschikt om MoCA (internet over coax) signalen te verdelen.KenmerkenFrequentiebereik 12-1800 MHzEenvoudige montageCompacte behuizingUitstekende intermodulatieprestaties door de nieuw ontwikkelde ferrietenA++ afscherming over hele 12-1800 MHz frequentieband conform de EN 50083-2:1212 normeringMaximale bescherming tegen 4G/5G instralingModem Safe ® technologie als bescherming tegen hoge spanningspieken en gelijkspanningen op de coaxkabelCPD Safe (™) technologie tegen de elektrische gevolgen van galvanische corrosieGeschikt voor MoCA netwerken
€ 28,42
Achtvoudige verdeler 5-1218 MHz (ESX-08+)
Achtvoudige professionele verdeler dempingen van slechts 11 dB voor iedere uitgang. Uitstekend geschikt voor meerdere aansluitingen vanuit de meterkast. Frequentieband 5-1218 MHz. dus retourgeschikt en toekomstvast!  
€ 30,15
Adapter 5/8male-Ffemale
Adapter ⅝ pin naar F-female, met Nikkel-Tin afwerking.
€ 7,25
Adapter 5/8male-IEC M14 female
Deze professionele 5/8male-IEC M14 female adapter met zijn lange pen is zeer geschikt om coaxkabels met bijvoorbeeld een stroomvoerende verdeler, coaxversterker of stroominkoppelpunt (die openingen met ⅝ schroefdraad hebben) te verbinden. 
€ 10,75
Adapter F-male naar F-male (FM-FM)
Overgang F-male/F-male connector voor het aansluiten van een coaxkabel met een F female connector op een aansluiting met een F female connector. Koppel hiermee een product met een F-female connector aan een product met een F-female connector.
€ 3,09
Afdekplaat voor de modulaire wandcontactdoos
Afdekplaat voor modulaire aansluitdoos
€ 3,50
Afsluitweerstand (T-75-N)
Coaxverbindingen dienen, om storingen te voorkomen, te worden afgesloten met een weerstand waarvan de weerstandswaarde overeenkomt met die van de coaxkabel. Hiervoor is deze T-75 ontwikkeld. De T-75 schroeft u op een F female connector. Ook voorkomt u met de T-75-N dat ongedierte in een openstaande connector kan kruipen.KenmerkenNikkel-Tin afwerkingUitstekend reflectiedemping
€ 1,51
Nieuw!
Afsluitweerstand F-male/F-female (AFM-TER75 SOL)
Deze 75 Ohm afsluitweerstand schroef je op een F-female connector om die aansluiting correct met 75 ohm af te sluiten. Op de andere zijde van deze afsluitweerstand monteer je de coaxkabel die oorspronkelijk op de aansluiting zat. Of je monteert de coaxkabel die gepland is om op de F-female connector te monteren. Dit komt bijvoorbeeld veel voor bij meervoudige aftakelementen in (straat)kasten of appartementen.Kortom een handige afsluitweerstand om (1) de F-female aansluitpoort van het aftakelement met 75 ohm af te sluiten en (2) om gelijkertijd de bestaande of geplande coaxkabelverbinding op de F-female zijde van deze afsluitweerstand te monteren voor later gebruik, zonder dat de coaxkabel actief aangesloten is, (3) met behoud van de aarding via de buitenmantel.
€ 1,20
AOP 2 GHz  Delta/Ziggo AOP (TRISZ-DG300)
Bescherm je binnenhuisinstallatie tegen elektrische spanningen met dit zeer compact abonnee overname punt (AOP).  Het AOP heeft uitstekende eigenschappen en is geschikt voor het nieuwe DOCSIS-3.1.Modem Safe™ De TRISZ-DG300 heeft het Modem Safe™ bescherming tegen indirecte blikseminslag.  Eenvoudige installatie De TRISZ-DG300 is eenvoudig te installeren: plaats op de binnenkomende coaxkabel een F-male connector en schroef die vast op de ingang van het AOP.     
€ 17,97
AOP 2 GHz Abonnee overname punt (FISO-X11))
Bescherm je binnenhuisinstallatie met dit abonnee overname punt (AOP). Door zijn dubbelgalvanische scheiding tussen ingang en uitgang komen er geen gelijkspanningen op je binnenhuisnetwerk terecht (dit AOP is ook onder het Ziggonummer 21060665 bekend).De meest logische plaats waar je dit AOP monteert is daar waar je coaxkabel de woning binnenkomt, meestal de meterkast.  De montage van die coaxkabel gaat met een F-male connector (de ingang van dit AOP heeft een F-female aansluiting). 
€ 13,95
Bevestigingsbeugel voor de PIRE-01
Bevestigingsbeugel voor het Braun stroominkoppelfilter PIRE-01.
€ 7,49
BTV 2 GHz aansluitdoos eengats, inbouw (btv 01 SET)
Breedband aansluitdoos voor TV/Radio en Internet, Ziggo getest dus toekomstvast.
€ 13,49
BTV 2 GHz TV/FM verdeler (POA 1 IEC-NL)
Deze  retourgeschikte TV/FM opdrukverdeler met TV-uitgang tot 2 GHz past uitstekend op de Braun woonkameraansluitdoos
€ 14,35
BTV 2 GHz verdeler 2xIEC/TV (POA 01-B)
Retourgeschikte TV opdrukverdeler met twee TV/IEC male uitgangen tot 2 GHz
€ 14,54
BTV 2 GHz verdeler 3 poort IEC (POA 3 UPC-NL)
Deze 2 GHz opdruk IEC 3-voudige verdeler POA 3-UPC past uitstekend op de Braun Telecom woonkameraansluitdoos en het Braun Telecom abonnee overname punt
€ 15,75