Filter
Coax installatiekabel 10 meter (10470404)
10 Meter coax installatie kabel. Kabel Keur gecertificeerd, speciaal voor de kabeltelevisie installatie in huis! Specificaties komen overeen met die van de bekende "coax-12" en "coax-9" kabel. De kabel is van zeer hoge technische kwaliteit. biedt een uitzonderlijk lage demping en geeft een zeer goede afscherming tegen ongewenste stoorsignalen van buitenaf. Toepassing van deze hoge kwaliteit installatie kabel geeft u minder demping (dit betekent dat u minder signaal verlies heeft) en een hoge afscherming (dit betekent dat u geen last van stoorsignalen van buitenaf. zoals die b.v. door Digitenne en 4G/LTE kan worden veroorzaakt).  
€ 9,95
Coax installatiekabel 20 meter (10470452)
20 Meter coax installatie kabel. Kabel Keur gecertificeerd. speciaal voor de kabeltelevisie installatie in huis! Specificaties komen overeen met die van de bekende "coax-12" en "coax-9" kabel. De kabel is van zeer hoge technische kwaliteit. biedt een uitzonderlijk lage demping en geeft een zeer goede afscherming tegen ongewenste stoorsignalen van buitenaf. Toepassing van deze hoge kwaliteit installatie kabel geeft u minder demping (dit betekent dat u minder signaal verlies heeft) en een hoge afscherming (dit betekent dat u geen last van stoorsignalen van buitenaf. zoals die b.v. door Digitenne en 4G/LTE kan worden veroorzaakt). Voor een goede verbinding is een goed passende connector noodzakelijk. Wij hebben voor u de juiste connector!   Met deze connectoren is de installatie kabel zonder speciaal gereedschap te installeren!  Voor plint montage zijn er kabelclips beschikbaar.  
€ 15,95
Coaxkabel C9, 100 meter (19003056)
Binnenhuis installatiekabel, 100 meter op de rol. Uitstekende eigenschappen met Kabelkeur en Ziggo Geschikt certificeringBuitendiameter: 7 mmMateriaal kern: CCSMateriaal buitenmantel: PVC, wit 
€ 69,95
Internet+televisie combikabel, 100 meter wit
Deze gecombineerde kabel is speciaal voor de doorgifte van internet (via de CAT6 netwerkkabel) en televisie (via de dunne C18 coaxkabel). Beide kabels zijn plat naast elkaar met elkaar verlijmd. De combikabel is daardoor erg eenvoudig door een standaard doorvoerbuis te trekken. Bijvoorbeeld vanuit de meterkast naar de woonkamer, slaapkamer of zolder. Om de coaxkabel op een splitter of versterker te monteren adviseren wij de HQ F-male connector. Voor de CAT6 netwerkkabel adviseren wij de snap-on RJ45 connector. Beide connectoren zijn zonder speciaal gereedschap zelf te monteren. En lukt het niet direct? Geen probleem, de speciale 'doe-het-zelf' aansluitingen zijn heel vaak opnieuw te gebruiken!Wil je de kabel op een wandcontactdoos monteren? Gebruik dan de door Ziggo/KPN goedgekeurde Technetix combi-wandcontactdoos!De coaxkabel heeft een diameter van 4.60(±0.20) mm met een hoge mate van afscherming tegen LTE instraling.  
€ 146,72
Installatie kabel 10 meter (COAXIH-10M-Shopverpakking)
Deze installatiekabel bundelt een aantal zeer belangrijke eigenschappen voor u: uitzonderlijk lage demping (dus u houdt een sterker signaal aan het eind over t.o.v. de traditionele coaxkabel) en geeft een zeer goede afscherming tegen ongewenste stoorsignalen van buitenaf (dus geen last van instraling door b.v. LTE/4G) Toepassing van deze hoge kwaliteit installatiekabel geeft een lagere demping (u heeft minder signaalverlies) en een hoge afscherming (u heeft daardoor geen last van stoorsignalen van buitenaf. zoals die b.v. door mobiele apparaten kan worden veroorzaakt).  Zorg voor goede connectoren Voor een goede verbinding is een goed passende connector noodzakelijk. Zoekt u een zg. F-connector? Wij hebben voor u de juiste F-male connector. die zonder speciaal gereedschap goed gemonteerd kan worden! Of zoek u de juiste IEC-connector? Kies dan voor de IEC-male en IEC-female connectoren die door Ziggo aanbevolen worden! Voor plintmontage van deze 7 mm dikke kabel zijn speciale kabelclips beschikbaar.  
€ 11,99
20 meter installatiekabel (COAXIH-20M-Shopverpakking)
uitzonderlijk lage demping (dus u houdt een sterker signaal aan het eind over t.o.v. de traditionele coaxkabel) en geeft eenzeer goede afscherming tegen ongewenste stoorsignalen van buitenaf (dus geen last van instraling door b.v. LTE/4G) Zorg voor goede connectoren Gebruik IEC-male en IEC-female connectoren die door Ziggo aanbevolen worden!
€ 20,79
Netwerkkabel CAT6, 20 meter wit
Netwerkkabel CAT6 voor snelle 10/100/1000/10000 Mbit internetverbindingen. 20 Meter lang, kleur wit De netwerkkabel is KPN Geschikt en Ziggo Geschikt dus kwaliteit verzekerd!
€ 31,24
Netwerkkabel CAT6, 100 meter wit
Netwerkkabel CAT6 voor snelle 10/100/1000/10000 Mbit internetverbindingen. 100 Meter lang, kleur wit. De netwerkkabel is KPN Geschikt en Ziggo Geschikt dus kwaliteit verzekerd!
€ 153,33