Filter
BTV 2 GHz verdeler TV/modem (POA-254)
Speciaal voor Ziggo abonnees zonder FM op de kabel! Deze TV/modem opdrukverdeler past uitstekend op het Ziggo abonnee overname punt en Ziggo woonkamer aansluitdozen. waarbij door Ziggo geen FM signaal meer aangeboden wordt. De opdrukverdeler is daarmee toekomstvast (op termijn zal Ziggo namelijk het FM signaal in haar netwerken gaan afschakelen).Je sluit het kabelmodem op de breedbandige modempoort aan. De modempoort loopt door tot 2 GHz. speciaal met het oog op de toekomst waarbij de datasnelheden maar blijven toenemen. De modempoort is herkenbaar aan de F-female connector. De TV poort is ook enkel voor (digitale) televisie en DAB (digitale radio) en begint vanaf 254 MHz en loopt door tot 862 MHz. De retourband wordt gedempt zodat het de televisie en DAB signalen niet kan storen. De TV/R poort is herkenbaar aan de IEC-male connector.  Deze POA-254 heeft het retourpadfilter ingebouwd. Kenmerken Breedbandig ingangssignaal: 5-2000 MHz Uitgang voor kabelmodem: 5-2000 MHz Doorgangsdemping ingang-kabelmodem: 4.5 dB  Uitgang voor TV/R en DAB: 254-862 MHz Doorgangsdemping ingang-TV/R en DAB: 4.7 dB  Verzwakking retoursignaal op TV/R uitgang: meer dan 55 dB Uitgangsconnector kabelmodem: F-female Uitgangsconnector TV/R: IEC-male Kleur behuizing: RAL9010 Toepassing Uitsluitend voor Ziggo abonnees die geen FM radio ontvangen via hun kabelabonnement. De TV/modem opdrukverdeler past uitstekend op het Ziggo abonnee overname punt en op de eengats Ziggo woonkamer aansluitdozen.  
€ 19,97
BTV 2 GHz verdeler TV/modem(POA-085)
Retourgeschikte TV opdrukverdeler met TV (IEC male) en modem (F female) uitgangen tot 2 GHz
€ 18,97
BTV 2 GHz verdeler 2xIEC/TV (POA 01-B)
Retourgeschikte TV opdrukverdeler met twee TV/IEC male uitgangen tot 2 GHz
€ 14,54
BTV 2 GHz TV/FM verdeler (POA 1 IEC-NL)
Deze  retourgeschikte TV/FM opdrukverdeler met TV-uitgang tot 2 GHz past uitstekend op de Braun woonkameraansluitdoos
€ 14,35
BTV 2 GHz verdeler data/TV/R (POA 3 IEC-NL)
Retourgeschikte opdrukverdeler TV/R/data tot 2 GHz
€ 14,95
Tweevoudige verdeler 5-1218 MHz (ESX-02)
Door de technisch hoge kwaliteit wordt de verdeler op grote schaal toegepast in de Nederlandse kabeltelevisienetten. Lage demping in het gehele frequentiegebied Behuizing in metaal uitgevoerd Professionele F female connectoren Geschikt voor wandmontage Met verhoogt voetje voor het gemakkelijk aandraaien van de connectoren 3 jaar garantie Frequentiebereik tot 1.2 GHz Met zijn brede bereik (5 MHz tot 1.2 GHz) is deze verdeler toekomst vast en geschikt voor inhuis netwerken waar een kabelmodem en interactieve mediabox geïnstalleerd is.  
€ 7,99
(PTSX-02) TV-opdrukverdeler 1.2 GHz
Verdeler met twee TV uitgangen. ieder met een IEC male connector (de ingang heeft IEC female connector). Met deze PTSX-02 kan op eenvoudige wijze een tweede TV aansluiting op uw TV/R aansluitdoos realiseren voor b.v. uw mediabox.  Opgelet. deze splitter past door zijn vorm niet direct op de ingang van uw mediabox. Kies in dat geval voor de T-vormige TV-opsteeksplitter! De beide uitgangen van de splitter zijn breedbandig tot 1.2 GHz. dus toekomstvast en geschikt voor uw digitale en analoge televisie. settop box en uw kabelmodem aansluiting. Door gebruik te maken van hoogwaardige componenten en materialen. voldoet de splitter aan de allerhoogste eisen het Kabel Keurmerk.  
€ 9,50
Tweewegverdeler met F aansluitingen (ESX-02-Shopverpakking)
Lage demping in het gehele frequentiegebied Behuizing in metaal uitgevoerd Professionele F-female connectoren Geschikt voor wandmontage Inclusief twee 20 mm houtschroeven Met verhoogt voetje voor het gemakkelijk aandraaien van de connectoren 3 jaar garantie Met zijn brede frequentie bereik (5 MHz tot 1218MHz) is deze verdeler zeer geschikt voor netwerken met daarin het kabelmodem en/of interactieve mediabox en Horizon mediabox. De verdeler heeft professionele F-female connectoren. op uw aan te sluiten coaxkabels komen dan F-male connectoren. Heeft u 7 mm dikke coaxkabels? Gebruik dan de HQ F-male connector. Heeft u IEC-connectoren op uw coaxkabels? Gebruik dan een geschikt koppelstukje.  
€ 11,07
TV-opdrukverdeler 1218 MHz (PTSX-02 Shopverpakking)
Opdrukverdeler met twee TV uitgangen. ieder met een IEC-male connector (de ingang van de opdrukverdeler heeft IEC-female connector). Met deze PTSX-02KK kan op eenvoudige wijze een tweede TV aansluiting op uw TV/R-aansluitdoos maken voor b.v. uw settop box of Horizon mediabox. De beide uitgangen van de splitter zijn retourgeschikt en uitstekend geschikt voor uw digitale en analoge televisie. Radio en uw kabelmodem aansluiting. Door gebruik te maken van hoogwaardige componenten en materialen. voldoet de splitter aan strenge Kabel Keur-eisen.  
€ 13,18