Netwerkkabel CAT6, 20 meter wit

Netwerkkabel CAT6, 20 meter wit
Productnr.: 19012494

€ 31,24

Inhoud: 1

Direct beschikbaar, levertijd 1-3 werkdagen

Netwerkkabel CAT6, 20 meter wit
Netwerkkabel CAT6 voor snelle 10/100/1000/10000 Mbit internetverbindingen. 20 Meter lang, kleur wit

De netwerkkabel is KPN Geschikt en Ziggo Geschikt dus kwaliteit verzekerd!


0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Ziggo Geschikt, KPN Geschikt alternatieven

Netwerkkabel CAT6, 100 meter wit
Netwerkkabel CAT6 voor snelle 10/100/1000/10000 Mbit internetverbindingen. 100 Meter lang, kleur wit. De netwerkkabel is KPN Geschikt en Ziggo Geschikt dus kwaliteit verzekerd!
€ 153,33
Internet+televisie combikabel, 100 meter wit
Deze gecombineerde kabel is speciaal voor de doorgifte van internet (via de CAT6 netwerkkabel) en televisie (via de dunne C18 coaxkabel). Beide kabels zijn plat naast elkaar met elkaar verlijmd. De combikabel is daardoor erg eenvoudig door een standaard doorvoerbuis te trekken. Bijvoorbeeld vanuit de meterkast naar de woonkamer, slaapkamer of zolder. Om de coaxkabel op een splitter of versterker te monteren adviseren wij de HQ F-male connector. Voor de CAT6 netwerkkabel adviseren wij de snap-on RJ45 connector. Beide connectoren zijn zonder speciaal gereedschap zelf te monteren. En lukt het niet direct? Geen probleem, de speciale 'doe-het-zelf' aansluitingen zijn heel vaak opnieuw te gebruiken!Wil je de kabel op een wandcontactdoos monteren? Gebruik dan de door Ziggo/KPN goedgekeurde Technetix combi-wandcontactdoos!De coaxkabel heeft een diameter van 4.60(±0.20) mm met een hoge mate van afscherming tegen LTE instraling.  
€ 146,72
Internet+televisie combikabel, 20 meter wit
Deze gecombineerde kabel is speciaal voor de doorgifte van internet (via de CAT6 netwerkkabel) en televisie (via de dunne C18 coaxkabel). Beide kabels zijn plat naast elkaar met elkaar verlijmd. De combikabel is daardoor erg eenvoudig door een standaard doorvoerbuis te trekken. Bijvoorbeeld vanuit de meterkast naar de woonkamer, slaapkamer of zolder.  Om de coaxkabel op een splitter of versterker te monteren adviseren wij de HQ F-male connector. Voor de CAT6 netwerkkabel adviseren wij de snap-on RJ45 connector. Beide connectoren zijn zonder speciaal gereedschap zelf te monteren. En lukt het niet direct? Geen probleem, de speciale 'doe-het-zelf' aansluitingen zijn heel vaak opnieuw te gebruiken! Wil je de kabel op een wandcontactdoos monteren? Gebruik dan de door Ziggo/KPN goedgekeurde Technetix combi-wandcontactdoos! De coaxkabel heeft een diameter van 4.60(±0.20) mm met een hoge mate van afscherming tegen LTE instraling. De CAT6 kabel heeft een diameter van 5.8 mm en is geschikt voor 10/100/100/10000 Mbit verbindingen. De 8 koperen aders zijn 0.52 mm (AWG 24) dik.  
€ 28,94

Wij bevelen ook het volgende aan

Combi-wandcontactdoos coax + internet (Shopverpakking)
Met deze Technetix combi-wandcontactdoos monteer je netjes je netwerkkabel en coaxkabel in 1 aansluitdoos. De combi-wandcontactdoos bestaat uit een 'Ziggo Geschikt' en een 'KPN Geschikt' gecertificeerde module voor je coax- en netwerkaansluiting. Kwaliteit verzekerd!  De netwerkkabel en coaxkabel monteer je op resp. de internetmodule (RJ45) en coaxmodule (IEC-male). Beide modulen zijn onderdeel van je combi-wandcontactdoos dus hoef je deze niet apart mee te bestellen. Beide kabels zijn zeer eenvoudig en zonder speciaal gereedschap te monteren. En lukt het niet direct? Geen probleem. de speciale 'doe-het-zelf' aansluitingen zijn heel vaak opnieuw te gebruiken! De kleur van de combi-wandcontactdoos is RLA9010 Inhoud van de doos: CAT5/6A internetmodule IEC-male coaxmodule opbouwrand metalen frame afdekplaat handleiding (Deze combi-wandcontactdoos is niet geschikt op een satellietontvanger op aan te sluiten als die ontvanger ook gebruikt wordt om de downconverter te voeden).  
€ 18,51
UTP netwerkstripper CAT-5/6 (CSR-1575)
Deze stripper zeer nauwkeurig af te stellen en stript perfect de buitenmantel. Precisie instelling voor kabeldiameters tot 7.5 mm. De kabel wordt rondom gesneden waardoor de snijdiepte zeer precies in te stellen is.  Door de kabel in het V-blokje te leggen is het strippen nog gemakkelijker en de snijdiepte met het mesje af te stellen.   
€ 28,52
Coaxstripper rond
Handige stripper voor het strippen van coaxkabels op elke gewenste lengte
€ 4,95
RJ45 snap-on connector voor CAT5/6, 2 stuks (Shopverpakking)
Maak je eigen netwerkkabel met deze gereedschaploze RJ45 netwerkconnectoren.  Geschikt voor aansluitingen op CAT5/5E/6/6A type netwerkkabels. Vrijwel alle netwerkkabels hebben 8 gekleurde koperen aders. Deze worden in een bepaalde volgorde in de connector gestoken (de kleurcode staat op de binnenkant van de connector): Verwijder de buitenmantel die om de 8 aders zit Ontrafel de aders en knip ze recht af Steek de aders op de juiste wijze in de connector Klap de connector dicht En lukt het niet direct? Geen probleem. de speciale 'doe-het-zelf' aansluitingen zijn heel vaak opnieuw te gebruiken! Aansluitingen De snap-on connector heeft twee mogelijkheden. A en B. Gebruik voor je aansluiting mogelijkheid B: boven: wit/groen - groen - wit/bruin - bruin onder: wit/oranje - oranje - blauw - wit/blauw  
€ 12,28
Professionele UTP netwerkstripper CAT-5/6 (19002222) (Ziggo21060587)
Compacte stripper voor het strippen van diverse soorten afmetingen datakabels zoals UTP & STP data De insnijdiepte kan zeer nauwkeurig met het wieltje worden ingesteld. De range van kabel c.q. isolatie diameters: van 0.75 mm tot 10 mm Het nauwkeurig kunnen instellen van de insnijdiepte maakt het mogelijk het tool te gebruiken bij kabels met een onregelmatige mantel dikte. Striplengten van 4 mm. 6 mm en 8 mm zijn op de tool geprint als referentie.
€ 19,21
Modulaire wandcontactdoos internet
Wandcontactdoos voor de aansluiting van je internet. De netwerkkabel is eenvoudig zelf aan te sluiten dankzij de handige gereedschaploze RJ45 module. De montage van de netwerkkabel wordt eenvoudig weer ongedaan gemaakt door het klepje omhoog te duwen zodat de gemonteerde netwerkkabel weer vrij komt. Dus lukt het niet direct? Geen probleem, de speciale 'doe-het-zelf' aansluiting is heel vaak opnieuw te gebruiken! De wandcontactdoos wordt met 1 internetmodule geleverd. Wil je een tweede internetaansluiting en heb je de tweede netwerkkabel beschikbaar? Geen probleem. Verwijder het blindplaatje en plaats de tweede internetmodule in de wandcontactdoos. Verbind die tweede internetmodule met je tweede netwerkkabel. De wandcontactdoos is KPN goedgekeurd dus kwaliteit verzekerd! De kleur van de combi-wandcontactdoos is RLA9010.    
€ 13,30
Cyclops UTP netwerkstripper met automatische instelling (CST-1i)
Handige stripper voor CAT5/6 netwerkkabels. De stripper stelt zichzelf in en kun je gebruiken om kabels van 3.2 mm tot 9.6 mm te strippen. Hoe strip je de kabel? open de stripper en leg de kabel in vrijgekomen opening voor dunne kabels. draai de Cyclops slechts eenmaal in de pijlrichting 'MIN'. en  voor dikkere kabels. draai de Cyclops slechts eenmaal in de pijlrichting 'MAX' haal de kabel uit de Cyclops en verwijder de buitenste isolatie. Specificaties Snijvorm Rond Kabeltype UTP CAT5/6 Kabel diameter 3.2 - 9.6 mm Gewicht 75 gram (0.168 lbs)  
€ 31,21
Combi stripper C12/C9 coax-CAT5/6 (UST-500)(Ziggo21061782)
Gebruik deze veelzijdige 'alleskunner' voor het strippen van j e coax (bijvoorbeeld de 7 mm buitenmantel van de C12/C9 coaxkabels). ronde- en platte kabels. De stripper bestaat uit vijf gereedschappen in één.  Voor het strippen van de coaxkabel op de stripper en zorg ervoor dat je het snijblokje in de juiste positie hebt. Voor het strippen van de UTP CAT5/6 kabel. steek de UTP kabel in het tweede gat (fijn instelling met het schroefje) voor een snelle en gemakkelijke strip. De stripper is geschikt voor het snijden van netwerkkabels met buitendiameter tot 6.35 mm (0.250 inch). Deze perfecte stripper is voor linkshandige en rechtshandige montage en inclusief klittenband voor het terugvegen van de gevlochten afscherming van de coaxkabel. De coaxsnijbladen zijn geschikt voor meer dan 5.000 sneden. stript coaxkabels C12/C9stript netwerkkabels tot 6.25 mm diameterknipt netwerkkabels voor het links- en rechtshandig kabelstrippen klittenband voor het terugvegen van gevlochten afscherming  
€ 20,04
"Krimp & Knip" tang RJ45 "Pass through" (UC-4569)
Duurzame en volledig stalen krimptang met ingebouwde stripper en knipmes voor de CAT5 en CAT6 netwerkkabels. Met deze tang is de montage van de RJ45 stekker wel heel erg snel en eenvoudig! Krimpen en knippen in 4 stappen stap 1: strip de kabelmantel, verwijder deze en draai de 4 aderparen (8 aders) los stap 2: steek de draden in de juiste volgorde (zie een van de foto's) door de connector tot ze aan de andere kant er weer uitsteken stap 3: steek de connector volledig in de juiste krimpholte in het gereedschap en knijp de handgrepen samen om de connector te krimpen en overtollige draad af te knippen.  stap 4: verwijder de connector van het gereedschap Kleurvolgorde(let op: bij het insteken van de aders wijst het lipje van de RJ-45 stekker naar beneden)wit/oranjeoranjewit/groenblauwwit/blauwgroenwit/bruinbruin
€ 67,58