'Kabelknabbelaar' mantelsnijder/slitter (RCS-30)

'Kabelknabbelaar' mantelsnijder/slitter (RCS-30)
Productnr.: 81148693

€ 213,65

Inhoud: 1
'Kabelknabbelaar' mantelsnijder/slitter (RCS-30)
Deze robuuste professionele kabelsnijder is het perfecte hulpmiddel voor het doorsnijden ("slitten") en rondsnijden van mantelbuizen vanaf een diameter van 25.0 mm. Dat kan zowel aan de uiteinden van de buis maar ook daartussen in. 

De scherpgetande weerhaken op de cilinder maken het gemakkelijk om de RCS-30 met een stevige grip op de mantelbuis te zetten en die dan met een pompbeweging door te snijden zonder dat het gereedschap 'wegglipt'. Het resultaat is de perfecte mantelsnede!

Het snijmesje dat de mantelbuis snijdt heeft een reserve door zijn dubbele snijkanten (keer het mesje om als de ene kant zijn scherpte verliest) en is eenvoudig te vervangen. De snijdiepte is met de rode knop nauwkeurig tussen 0 tot 5 mm in te stellen.

De snijlengte is eenvoudig van de RCS-30 af te lezen door de 10. 20 en 30 mm markeringen op de voorkant van het gereedschap. De RCS-30 is geschikt voor bijvoorbeeld PVC. PE en rubber mantelbuizen.

Kenmerken

  • Snijrichting: dwars op de mantelbuis in de lengte van de mantelbuis ('Slitting") en rondom de kabel
  • Gewicht: 167 gram
  • Lengte 152 mm
  • Buisdiameter: geschikt mantelbuizen met een diameter groter dan 25 mm

Verschil RCS30 en RCS25

De RCS30 heeft een scherp puntig mesje speciaal voor de stuggere mantelbuizen zoals de mantelbuis 40/50. Door zijn vorm kan de RCS30 gemakkelijk draaien zonder af te breken. Het mesje voor de RCS25 heeft een iets breder geleidingsvlak.


0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Wij bevelen ook het volgende aan

'Kabelknabbelaar' mantelsnijder (RCS-25)
Deze robuuste professionele kabelsnijder is het perfecte hulpmiddel voor het doorsnijden ("slitten") en rondsnijden van mantelbuizen vanaf een diameter van 25.0 mm. Dat kan zowel aan de uiteinden van de buis maar ook daartussen in.  De scherpgetande weerhaken op de cilinder maken het gemakkelijk om de RCS-25 met een stevige grip op de mantelbuis te zetten en die dan met een pompbeweging door te snijden zonder dat het gereedschap 'wegglipt'. Het resultaat is de perfecte mantelsnede! Het snijmesje dat de mantelbuis snijdt heeft een reserve door zijn dubbele snijkanten (keer het mesje om als de ene kant zijn scherpte verliest) en is eenvoudig te vervangen. De snijdiepte is met de rode knop nauwkeurig tussen 0 tot 5 mm in te stellen.  De snijlengte is eenvoudig van de RCS-25 af te lezen door de 10. 20 en 30 mm markeringen op de voorkant van het gereedschap. De RCS-25 is geschikt voor bijvoorbeeld PVC. PE en rubber mantelbuizen. Kenmerken Snijrichting: dwars op de mantelbuis in de lengte van de mantelbuis ('Slitting") en rondom de kabel Gewicht: 182 gram Lengte 152 mm Buisdiameter: geschikt mantelbuizen met een diameter groter dan 25 mm Verschil RCS25 en RCS30 De RCS30 heeft een scherp puntig mesje speciaal voor de stuggere mantelbuizen zoals de mantelbuis 40/50. Door zijn vorm kan de RCS30 gemakkelijk draaien zonder af te breken. Het mesje voor de RCS25 heeft een iets breder geleidingsvlak.
€ 204,11
'Kabelknabbelaar' mantelsnijder/slitter (RCS-50)
Speciaal ontwikkeld om de zwaarste kabelmantels te openen. Deze RCS-50 is perfect voor het maken van insnijdingen dwars of in de lengterichting van de kabel te maken.  Voorbeelden van deze kabels zijn (stroomvoerende) zeekabels (veel door platforms in zee gebruikt). dikke telecomkabels (met 600+ aderparen)en glasvezel buizen.  Met de vaste kaken en ratelfunctie 'knabbelt' de RCS-50 mantelsnijder door de zware kabelmantels, ook HDPE (High Density Polyethylene) kabelmantels. Kenmerken Vaste kaken en ratelfunctie Kabelmantels en kabelgoten met een diameter van minimaal 3.81 cm Eenvoudig verstelbare bladdiepte instelbaar van 3.18 mm - 9.53 mm Roestvrijstalen constructie met verzinkt staal en aluminium hardware voor maximale duurzaamheid en corrosiebestendigheid Snijrichting: dwars op de mantelbuis in de lengte van de ('Slitting") en rondom de kabel Gewicht: 870 gram Lengte: 22.7 mm Geleverd inclusief de robuuste H-20 draagtas.
€ 652,42
Kabelmantelmes geïsoleerd (KN-200INS)
Vlijmscherp gebogen mes met geïsoleerde handgreep. Dit kabelmantelmes is het perfecte hulpmiddel om kabelmantels door te snijden of in te snijden zonder de geleiders binnenin te beschadigen. kenmerkenTweecomponenten geïsoleerde handgreepVoor gebruik voor onder spanning staande apparatuur tot 1000VVoldoet aan de normen DIN EN 60900 VDE 0682-201: 2013-04Ultrascherp. dubbelzijdige mes die de mantel van beide kanten snijdtErgonomisch ontworpen handvat met zachte grip voor meer comfortGeleideschoen op de punt van het mes voorkomt dat de isolatie van de geleider wordt beschadigdMeegeleverde veiligheidskap en tethering-opening voor gemakkelijk transport en gemakkelijke opslag
€ 33,42