Wie zijn wij?


Cable Home BV levert professionele producten en gereedschappen voor de aanleg en onderhoud van coax- glasvezel- en ethernetnetwerken. 

Gebruikers van onze producten zijn voornamelijk
 Telecom technici en vakbekwame consumenten die het netwerk bouwen, onderhouden en repareren. 

Het Cable Home team beschikt over ruim 30 jaar markt- en productervaring. Cable Home is 'Preferred Channel Partner' en  Kennispartner van gevestigde fabrikanten waaronder Technetix, Jonard Tools, Braun Telecom en Luster.

Technetix verbetert prestaties van breedbandkabelnetwerken

De focus ligt op het ontwikkelen en produceren van innovatieve breedbandtechnologie. Veel van de producten worden door het eigen Research & Development team gedaan.

Technetix verkoop jaarlijks 114 miljoen producten in meer dan 70 landen. Het hoofdkantoor is in Engeland gevestigd met een uitgebreid netwerk in Europa, Amerika, en Azië-Pacific. 

Ook in Nederland is Technetix marktleider met Cable Home BV als haar Preferred Channel Partner.

Jonard Tools, Made For Life

Jonard Tools, opgericht in 1958, produceert gereedschappen voor de telecom-, CATV-, glasvezel-, domotica-, beveiligings- en alarm- en elektrische markten.

Jonard Tools ontwerpt en ontwikkelt gepatenteerde producten door gebruik te maken van partnerschappen met klanten om innovatieve oplossingen voor industriële behoeften te creëren.

Elke maand worden er nieuwe tools uitgebracht die bijna allemaal voldoen aan de Made For Life levenslange garanties.

Met kwaliteit en innovatie helpt Jonard de industrie de wereld te verbinden.

Braun Telecom, kwaliteit online 

Braun teleCom is een dochteronderneming van de BTV Multimedia Group in Hannover, en staat al meer dan 30 jaar voor competentie en continuïteit als leverancier van breedbandcommunicatietechnologie.

Naast de klassieke kabeltelevisie- en glasvezel productlijnen is het assortiment de afgelopen jaren verder uitgebreid met geavanceerde optische systeemtechnologieën.

Veel van de Braun Telecom producten worden door Ziggo in haar netwerken gebruikt.LUSTER, Ethernet over Coax

Luster is  de toonaangevende fabrikant van Ethernet over Coax technologie. 

Als lid van de Multimedia over Coax Alliantie denkt Luster mee over verdergaande innovaties. 

Zo zijn de MoCA-2.5 producten ontstaan met de dubbele LAN poorten en verschillende modellen voor gebruik in de inhuis Telecom-, kabeltelevisie- en satellietnetwerken.