Buissnijder 360 graden 26-40 mm (RTC-2640)

Buissnijder 360 graden 26-40 mm (RTC-2640)
Productnr.: 81001543

€ 360,58

Inhoud: 1 stuks

Direct beschikbaar, levertijd 1-3 werkdagen

Buissnijder 360 graden 26-40 mm (RTC-2640)
Roterende buissnijder om grote HDPE- of andere soortgelijke glasvezelbuizen te snijden. Perfect voor het maken van cirkelvormige sneden in grote glasvezelbuizen zonder de vezel binnenin te beschadigen. 

Kenmerken

  • Ronde messen van koolstofstaal voor lange levensduur
  • Cirkelvormige sneden in glasvezelkanalen en buizen met een diameter 26-40 mm
  • Maximale snijdiepte 4 mm
  • Ergonomische handgrepen voor extra hefboomwerking 
  • Constructie van koolstofstaal zorgt voor een hoge duurzaamheid en een lange levensduur

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Accessoires

Messenset voor RTC-2652 (RTC-2640RB)
Messenset voor de Jonard RTC-2652 en RTC-2640KenmerkenAfmeting: 25x25 mmSet van 4 messen incl. montageschroeven(levering juli 2023)
€ 201,93

Bekijk deze ook eens

Glasvezel Duct Tube Cutter (MDC-64)
Deze MDC-64 is een grote Fibre Duct buizensnijder ontworpen voor het snijden van glasvezel Ducts tot 64 mm diameter van bijvoorbeeld PVC, CPVC, PE, HDPE, PEX en andere niet-metalen buizen. Deze ratelsnijder biedt een hoge hefboomwerking om het snijden te vergemakkelijken met minimale inspanning. Door de comfortabele bediening met één hand een gemakkelijke opengave. De MCD-64 maakt vierkante en rechte sneden zonder bramen. De driehoekige mesvorm houdt de kabel vast en zorgt er daardoor voor dat de snijkracht verminderd. Het gereedschap is een gegoten aluminiumlegering. Het snijmes is gemaakt van roestvrijstaal voor een extra lange levensduur. De veiligheidsvergrendeling aan de onderkant van de handgreep houdt de handgrepen bijeen om te voorkomen dat het gereedschap wordt geopend en het snijblad zichtbaar wordt. Kenmerken Lengte 241.3 mm Gewicht 550 gram
€ 53,91
'Kabelknabbelaar' mantelsnijder/slitter (RCS-50)
Speciaal ontwikkeld om de zwaarste kabelmantels te openen. Deze RCS-50 is perfect voor het maken van insnijdingen dwars of in de lengterichting van de kabel te maken.  Voorbeelden van deze kabels zijn (stroomvoerende) zeekabels (veel door platforms in zee gebruikt). dikke telecomkabels (met 600+ aderparen)en glasvezel buizen.  Met de vaste kaken en ratelfunctie 'knabbelt' de RCS-50 mantelsnijder door de zware kabelmantels, ook HDPE (High Density Polyethylene) kabelmantels. Kenmerken Vaste kaken en ratelfunctie Kabelmantels en kabelgoten met een diameter van minimaal 3.81 cm Eenvoudig verstelbare bladdiepte instelbaar van 3.18 mm - 9.53 mm Roestvrijstalen constructie met verzinkt staal en aluminium hardware voor maximale duurzaamheid en corrosiebestendigheid Snijrichting: dwars op de mantelbuis in de lengte van de ('Slitting") en rondom de kabel Gewicht: 870 gram Lengte: 22.7 mm Geleverd inclusief de robuuste H-20 draagtas.
€ 652,42
'Kabelknabbelaar' mantelsnijder (RCS-25)
Deze robuuste professionele kabelsnijder is het perfecte hulpmiddel voor het doorsnijden ("slitten") en rondsnijden van mantelbuizen vanaf een diameter van 25.0 mm. Dat kan zowel aan de uiteinden van de buis maar ook daartussen in.  De scherpgetande weerhaken op de cilinder maken het gemakkelijk om de RCS-25 met een stevige grip op de mantelbuis te zetten en die dan met een pompbeweging door te snijden zonder dat het gereedschap 'wegglipt'. Het resultaat is de perfecte mantelsnede! Het snijmesje dat de mantelbuis snijdt heeft een reserve door zijn dubbele snijkanten (keer het mesje om als de ene kant zijn scherpte verliest) en is eenvoudig te vervangen. De snijdiepte is met de rode knop nauwkeurig tussen 0 tot 5 mm in te stellen.  De snijlengte is eenvoudig van de RCS-25 af te lezen door de 10. 20 en 30 mm markeringen op de voorkant van het gereedschap. De RCS-25 is geschikt voor bijvoorbeeld PVC. PE en rubber mantelbuizen. Kenmerken Snijrichting: dwars op de mantelbuis in de lengte van de mantelbuis ('Slitting") en rondom de kabel Gewicht: 182 gram Lengte 152 mm Buisdiameter: geschikt mantelbuizen met een diameter groter dan 25 mm Verschil RCS25 en RCS30 De RCS30 heeft een scherp puntig mesje speciaal voor de stuggere mantelbuizen zoals de mantelbuis 40/50. Door zijn vorm kan de RCS30 gemakkelijk draaien zonder af te breken. Het mesje voor de RCS25 heeft een iets breder geleidingsvlak.
€ 204,11
'Kabelknabbelaar' mantelsnijder/slitter (RCS-30)
Deze robuuste professionele kabelsnijder is het perfecte hulpmiddel voor het doorsnijden ("slitten") en rondsnijden van mantelbuizen vanaf een diameter van 25.0 mm. Dat kan zowel aan de uiteinden van de buis maar ook daartussen in.  De scherpgetande weerhaken op de cilinder maken het gemakkelijk om de RCS-30 met een stevige grip op de mantelbuis te zetten en die dan met een pompbeweging door te snijden zonder dat het gereedschap 'wegglipt'. Het resultaat is de perfecte mantelsnede! Het snijmesje dat de mantelbuis snijdt heeft een reserve door zijn dubbele snijkanten (keer het mesje om als de ene kant zijn scherpte verliest) en is eenvoudig te vervangen. De snijdiepte is met de rode knop nauwkeurig tussen 0 tot 5 mm in te stellen. De snijlengte is eenvoudig van de RCS-30 af te lezen door de 10. 20 en 30 mm markeringen op de voorkant van het gereedschap. De RCS-30 is geschikt voor bijvoorbeeld PVC. PE en rubber mantelbuizen. Kenmerken Snijrichting: dwars op de mantelbuis in de lengte van de mantelbuis ('Slitting") en rondom de kabel Gewicht: 167 gram Lengte 152 mm Buisdiameter: geschikt mantelbuizen met een diameter groter dan 25 mm Verschil RCS30 en RCS25 De RCS30 heeft een scherp puntig mesje speciaal voor de stuggere mantelbuizen zoals de mantelbuis 40/50. Door zijn vorm kan de RCS30 gemakkelijk draaien zonder af te breken. Het mesje voor de RCS25 heeft een iets breder geleidingsvlak.
€ 213,65
Ductsnijder voor microducts met wanddikte 2-3 mm (FS-1416)
Deze Jonard Tools microduct snijder is perfect voor het snijden van microducts met een diameter van 5 mm-16 mm. Zonder de vezels binnenin te beschadigen.  Kenmerken Uniek ontwerp om microducts met een diameter van 5 mm-16 mm te snijden zonder aanpassingen aan het gereedschap Brede kaken die rond de microduct krult om de perfecte rechte snijlijn te houden Gemakkelijk te openen en over de microduct te klemmen door de vlinderklem met veermechanisme inclusief het FS-1416RB snijmesje Gewicht slechts 36 gram Geschikt voor de volgende microducts: Microduct wanddikte: 1.5 - 3.0 mm Microduct diameterbereik: 5.0 - 16.0 mm
€ 32,44
Nieuw!
Microduct ontbramer (DB-5)
Microducts met bramen op het einde veroorzaken problemen bij het blazen van de glasvezels. Deze Jonard ontbramer DB-5  is speciaal ontwikkeld om de binnenkant van dunne (wanddikte 1-2 mm) microducts snel en efficient  te ontbramen. Het  S-vormig mes ontbraamt netjes de randen en binnenkant van microducts.Letop! In de praktijk zien we vaak dat de glasvezelmonteur een taps toelopend ontbramer toepast. Echter (en vooral bij microducts met dunne wanden) kan dat de microduct oprekken waardoor de koppelingen niet meer goed passen. EigenschappenMes gemaakt van gehard HSS (high speed steel) voor maximale scherpte en duurzaamheidErgonomische rubberen handgreep voor een veilige en comfortabele grip tijdens het ontbramenOok toepasbaar op  messing, stalen, aluminium, koperen of PVC-buizenUitstekend geschikt voor het verwijderen van vuil van 3D-geprinte onderdelen
€ 29,28