Coaxverbinder

Coaxverbinder
Productnr.: 10008000

€ 4,99

Inhoud: 1
Coaxverbinder

Netjes en overzichtelijk

Monteer je 'los hangende' coaxkabels met deze coaxverbinder. Dat geeft een net maar ook een georganiseerd beeld.

Altijd de juiste aansluitlengte

Er zijn meer voordelen! is je coaxkabel bv. te kort om direct op een splitter of versterker te monteren? Monteer dan de coaxkabel op deze coaxverbinder en maak de verbinding naar de splitter of versterker met een aansluitsnoer met de juiste lengte.

Aarding blijft intact

De coaxverbinder zijn van metaal dus beide aangesloten coaxkabels blijven geaard.

Is je binnenhuisnetwerk nog niet geaard en zoek je een handig aansluitpunt voor de aardedraad? Monteer de coaxverbinder op de gewenste plaats tussen twee coaxkabels. Monteer de aardedraad aan de coaxverbinder.

De coaxverbinder wordt inclusief 2 bevestigingsschroeven geleverd

 

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Wij bevelen ook het volgende aan

1.5 meter aansluitsnoer F-male/F-male (RLA++30-1.5-Shopverpakking)
Het aansluitsnoer heeft een unieke samenstelling met speciale F-male connectoren en is met name bedoeld om uw kabelmodem aan te sluiten. De zeer hoge afscherming zorgt ervoor dat dit aansluitsnoer een z.g. Klasse A++ bescherming biedt tegen instraling.  
€ 9,99
HQ F-male connector
Heeft uw coaxkabel geen 7 mm (Kabel Keur) buitenmaat? Deze F universele connector past ook op kabels met afwijkende diameters! Met uitstekende afscherming tegen stoorsignalen van buitenaf. A++. stopt LTE instraling. Eenvoudige montage zonder speciaal gereedschap!  
€ 3,04
Afsluitweerstand (T-75-N)
Coaxverbindingen dienen, om storingen te voorkomen, te worden afgesloten met een weerstand waarvan de weerstandswaarde overeenkomt met die van de coaxkabel. Hiervoor is deze T-75 ontwikkeld. De T-75 schroeft u op een F female connector. Ook voorkomt u met de T-75-N dat ongedierte in een openstaande connector kan kruipen.KenmerkenNikkel-Tin afwerkingUitstekend reflectiedemping
€ 1,51
Easy Fit-F connector male
Deze F connector (ook wel schroefconnector genoemd) is speciaal ontworpen voor de installatie kabel met een dikte van 7 mm (een Kabel Keur specificatie). Nadat de kabel op de juiste manier aangesneden is. wordt de connector zonder speciaal gereedschap op de kabel gedrukt ('easy fit')! Perfect voor de aansluiting op professionele versterkers en verdelers!  
€ 1,00