Kabel Keur producten van Technetix leveren het beste beeld.

Kabel Keur is een initiatief van NLkabel. Alle bij NLkabel aangesloten kabelbedrijven. Het Kabel Keurmerk maakt het de consument gemakkelijk om de goede producten te vinden voor de televisieaansluitingen.

Kabel Keur zegt: gebruik producten zoals connectoren en kabels met een goede stralingsdichtheid om geen storingen van buitenaf te krijgen.

Stoorzenders zoals signalen van draadloze netwerken, elektrische apparaten en netsnoeren veroorzaken storingen in de beeldkwaliteit. Hoge screening niveaus zijn ook daarom nodig voor alle producten het huisnetwerk.

Kabel Keur producten zijn in de winkel herkenbaar aan het Kabel Keur-logo.

Over Kabel Keur

Kabel Keur is het kwaliteit keurmerk voor kabeltelevisieproducten dat in 2008 geïntroduceerd door NLKabel is. Gecertificeerde Kabel Keur producten voldoen aan de strenge eisen die opgesteld zijn door de commissie van deskundigen en getoetst door het onafhankelijk keurmerkinstituut.

De commissie van deskundigen bestaat uit:

  • Technici van kabelbedrijven w.o. Ziggo
  • Medewerkers NLKabel
  • Het Keurmerkinstituut (voert keuringen en controles uit)
  • Afgevaardigden van toonaangevende leveranciers, waaronder Technetix

Over Technetix

Technetix heeft jarenlang kennis opgebouwd van glasvezel- en coaxtechnieken. Technetix producten zijn in alle Nederlandse (en internationale) netwerken te vinden en spelen een cruciale rol bij het leveren van breedbanddiensten aan kabelabonnees.

Technetix prdoucten zijn nu ook in de retail beschikbaar. Producten van topkwaliteit met veel speciale Technetix technieken zoals Modem Safe™, Ingress Safe™ en de speciale serie High Quality aansluitkabels. Technetix producten zijn Kabel Keur gecertificeerd en Ziggo Geschikt.

Technetix is niet zomaar partner van Ziggo, veel van de Technetix producten zijn speciaal voor Ziggo ontwikkeld en worden door Ziggo in haar netwerken geïnstalleerd. Elke Ziggo klant is daardoor al indirect klant van Technetix. Vrijwel elke Ziggo abonnee vindt Technetix terug in de woning.

Technetix gaat met haar producten een stap verder door unieke eigenschappen aan haar producten toe te voegen, te herkennen aan het logo:

    Technetix CPD Safe reduceert storing in het retourpad (“common path distortion”).

    Technetix Ingress Safe reduceert ruis in RF netwerken en verbetert de netwerkkwaliteit.

    Technetix Modem Safe beschermt de binnenhuisinstallatie tegen indirecte bliksem inslag en hoge spanningspieken in het CATV netwerk.